• PRO TV
  • Theo Rose a mers la primul control cu micuțul Sasha Ioan. Ce i-a spus medicul

Theo Rose a mers la primul control cu micuțul Sasha Ioan. Ce i-a spus medicul

Theo Rose a mers la primul control cu micuțul Sasha Ioan. Ce i-a spus medicul

Pe 14 iunie, Theo Rose a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, pe nume Sasha Ioan, care a umplut de bucurie viața artistei, dar și a persoanelor apropiate. Deși nu a avut nicio complicație în urma nașterii prin cezariană, artista a fost nevoită să se întoarcă la spital luni, 19 iunie, pentru a-i face un control micuțului Sasha și a împărtășit concluziile medicului cu fanii din mediul online.

Theo Rose și Anghel Dămian sunt în culmea fericirii după ce au devenit părinți. Viața lor se învârte acum în jurul micuțului Sasha Ioan, de care artista nu se dezlipește nicio clipă. Extrem de mulțumită de cum a decurs nașterea și alăptarea, Theo Rose a ținut să vorbească despre experiența sa în mediul online, ținându-i la curent pe fani cu fiecare detaliu - de la nașterea propriu zisă, la întoarcerea acasă, adaptarea copilului și controalele de rutină.

Luni, 19 iunie, cei doi părinți au fost la un scurt control cu fiul lor, Sasha, și au împărtășit momentul pe rețelele sociale. Îmbracați la fel, Theo Rose și Anghel Dămian au mers la medic pentru a vedea cum evoluează băiețelul lor. Se pare că verdictul medicului este unul pozitiv - copilul este hidratat și a luat și în greutate.

Ba mai mult, cei doi părinți au împărtășit cu fanii și un moment scurt de romantism, când Anghel Damian și-a sărutat partenera pe obraz, gest neobișnuit pentru cuplu, care a păstrat discreția până acum în ceea ce privește afișarea în public a afecțiunii.

„Noi suntem bine, am fost la un control scurt! Ne-am îmbrăcat frumos toți trei. Sasha este bine! E hidratat, a și luat în greutate deja, îi merge bine, bine și e îmbrăcat frumos. E băiatul lui Theo Rose", a declarat cântăreața pe InstaStory.

Sursă foto: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni