• PRO TV
  • Un live cu Narcis de la Bărbulești și Connect-R a făcut senzație. Reacția fanilor: „Prea frumoasă piesa, trebuie lansată”

Un live cu Narcis de la Bărbulești și Connect-R a făcut senzație. Reacția fanilor: „Prea frumoasă piesa, trebuie lansată”

Un live cu Narcis de la Bărbulești și Connect-R a făcut senzație. Reacția fanilor: „Prea frumoasă piesa, trebuie lansată”

Connect-R și invitații săi au făcut un show de neuitat, pe 9 iunie, la Arenele Romane. Printre artiștii care au cântat împreună cu el au fost Narcis de la Bărbulești și Johny Romano. Un moment în care cei trei au oferit o nouă interpretare melodiei „Am o vorba de când eram mic” a făcut senzație. 

Un live cu Narcis de la Bărbulești, Connect-R și Johny Romano din concertul „Ziua lui Ștefan” a adunat sute de mii de vizualizări pe rețelele sociale. Admiratorii artiștilor au apreciat colaborarea lor și le sugerează să înregistreze noua variantă a celebrei piese. 


 

„Nu știu alții ce vor, dar eu personal vreau melodia asta înregistrată în studio. Prea frumoasă să rămână doar așa!”

„Piesa asta trebuie trasă în studio și lansată, că sună prea bine bă, frate”

„Melodia întrece orice așteptări, combină perfect genurile. Felicitări tuturor”

„Ai avut o idee minunată să-l inviți pe Narcis la concertul tău!”, sunt doar câteva dintre reacțiile admiratorilor postate pe YouTube. 

La sfârșitul lunii mai, Connect-R anunța că dorește să se retragă din muzică, după 25 de ani de activitate. El a intrat pe piața muzicală în 1997, când a lasant piesa "Observ". De atunci, cariera sa s-a bucurat de un succes constant, cu o participare la Eurovision în 2006, fiind primul rapper care urca pe o astfel de scenă, și un hit în 2012, intitulat "Vara nu dorm", care a rămas imnul verii și în prezent. La concertul din 9 iunie, Connect-R și-a sărbătorit și ziua de naștere, împlinind 41 de ani. Artistul s-a bucurat de un cadou binemeritat - Discul de Platină pentru celebrul hit „Vara nu dorm”. 

Connect-R și-a anunțat fanii că îi așteaptă la WeLoveMusic Festival, care va avea loc între 18 și 20 august, pe platoul Feten, la Râmnicu Vâlcea. „Voi a avea un show nou, piese noi și voi urca pe scenă alături de artiștii meii: Johny Romano, Andrei Chiriac și Ghetto Gang”, a spus el. 

Sursă foto: Facebook/ HOOD Famous, Instagram/ connectrnarcis_music_official


Vezi și: Connect-r, videoclip fierbinte împreună cu Raluka






Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni