• PRO TV
  • Cum a fost cerută în căsătorie Anca Dumitra: "A fost foarte frumoasă. Nu m-am așteptat niciodată să fie..."

Cum a fost cerută în căsătorie Anca Dumitra: "A fost foarte frumoasă. Nu m-am așteptat niciodată să fie..."

Cum a fost cerută în căsătorie Anca Dumitra: "A fost foarte frumoasă. Nu m-am așteptat niciodată să fie..."

Anca Dumitra, actrița din Las Fierbinți care interpretează personajul Geanina, s-a căsătorit religios în lunia aprilie a acestui an, în cadrul unei ceremonii de poveste. Imaginile aparaute în mediu online au stat drept dovadă că evenimentul a fost cu totul special, însă puțini stiu că cererea în căsătorie a fost la fel de spectaculoasă. Iată cum a fost cerută actrița de către partenerul austriac.

Anca Dumitra și partenerul de origine austriacă, Manfred Spendier, sunt împreună de mai mulți ani, însă relația lor a fost învăluită întotdeauna de discreție, din partea amândurora. Abia după cererea în căsătorie și cununia civilă, actrița a început să ofere mici detalii despre povestea să de iubire. Într-un interviu pentru Viva, aceasta a vorbit despre noul statut de femeie măritată, cât și despre cum a decurs cerea în căsătorie.

Potrivit spuselor Ancai Dumitra, cererea în căsătorie a avut loc în Santorini, Grecia și a fost presărată cu multă emoție și romantism.

"Cererea în căsătorie a fost foarte frumoasă și emoționantă. S-a întâmplat în Santorini, un cadru de vis, și a fost un moment al nostru, cum e și firesc, de altfel, dar pregătit într-un fel surprinzător, însă și romantic. Ce pot să spun este că probabil nu m-aș fi așteptat niciodată să fie artificii. Asta cred că a fost un plus de magie".

Întrebată dacă își vă păstra numele de familie, actrița din Las Fierbinți a declarat că numele ei va rămâne Dumitra, pentru că așa este cunoscută printre fani. Însă, în acte, aceasta a ales să treacă la numele de Spendier.

"Pentru toți oamenii sunt Anca Dumitra, așa că voi rămâne așa peste tot. În acte este mai simplu, este Spendier."

Sursă foto: Instagram
Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni