• PRO TV
  • Imaginea care a topit inimile fanilor! Durul Jason Statham, apariție înduioșătoare alături de fiica sa

Imaginea care a topit inimile fanilor! Durul Jason Statham, apariție înduioșătoare alături de fiica sa

Imaginea care a topit inimile fanilor! Durul Jason Statham, apariție înduioșătoare alături de fiica sa

Ziua Tatălui se sărbătorește în mai multe țări în a treia duminică din iunie, mai exact 18 iunie. Cu această ocazie, Rosie Huntington-Whiteley le-a făcut o surpriză fanilor și a postat o fotografie adorabilă cu Jason Statham și fetița lor.

Jason Statham (55 de ani) și Rosie Huntington-Whiteley (36 de ani) formează un cuplu de aproape 13 ani și au împreună un băiețel, pe nume Jack Oscar, și o fetiță, botezată Isabella James. 

Rosie și-a surprins cei peste 18,7 milioane de fani de pe contul de Instagram, după ce a publicat o fotografie în care starul filmelor de acțiune își ține fetița în vârstă de un an și jumătate în brațe. 

„La mulți ani de Ziua Tatălui pentru regele nostru. Îți mulțumesc că ești un tată uimitor pentru copiii noștri. Te iubesc pentru totdeauna!”, este mesajul postat de partenera lui Jason Statham pe contul de socializare. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Cuplul este extrem de discret când vine vorba despre viața personală, iar Rosie postează rar poze cu cei doi copii. (Vezi imagini și cu Jack, fiul cuplului, în GALERIA FOTO de mai sus)


Imaginea adorabilă a adunat peste 700.000 de like-uri și sute de comentarii. 

„O ipostază atât de rară la care nu aveam acces. Îți mulțumesc că ai împărtășit asta cu noi”, „Cea mai drăguță poză pe care am văzut-o vreodată!”, „Adorabili!”, „Tăticul favorit al tuturor!”, „Cât de frumos!”, „Un actor uimitor și un tătic grozav!”, sunt câteva dintre mesajele postate de urmăritorii lui Rosie. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram Rosie HV

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni