• PRO TV
  • VIDEO Horia Brenciu a căzut pe scenă în timpul unui concert: „Așa a fost regia!”

VIDEO Horia Brenciu a căzut pe scenă în timpul unui concert: „Așa a fost regia!”

VIDEO Horia Brenciu a căzut pe scenă în timpul unui concert: „Așa a fost regia!”

Horia Brenciu știe să facă din orice situație un adevărat spectacol! Artistul s-a împiedicat la un concert, în momentul în care trebuia să urce pe scenă, iar imaginile au ajuns imediat pe rețele de socializare. 

Nu există clipe stânjenitoare pentru Horia Brenciu! Cântărețul a căzut în timp ce urca pe scena unui eveniment privat, iar imaginile au ajuns imediat virale. Nu s-a ascuns deloc, ba chiar a făcut „haz de necaz” și pe pagina sa de Facebook, unde a atașat un comentariu care i-a amuzat pe cei care îl urmăresc. 

„N-am crezut când am căzut! M-am mirat când m-am sculat! Așa a fost regia! Totul pentru scenă, totul pentru victorie!”, a scris Horia Brenciu alături de videoclipul comic.

În videoclipul apreciat de peste 1,7 mii de oameni se poate observa cum celebrul artist se împiedică, dar se ridică glorios și continuă să cânte ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Fanii au văzut momentul fabulos cu Horia Brenciu, așa că i-au adresat câteva cuvinte în secțiunea de comentarii: „Bravo! Face parte din coregrafie. Ești genial!”, „Fără acest moment era prea sec. Ești fenomenal!”, „Când ești foarte bun chiar si atunci când cazi faci senzație! Ești și vei fi o legendă!”.



Sursă foto: Facebook/Horia Brenciu

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni