• PRO TV
  • Alex Delea, transformare uimitoare. Cum arăta câștigătorul Survivor în urmă cu 10 ani: Dacă eu am putut, poți și tu

Alex Delea, transformare uimitoare. Cum arăta câștigătorul Survivor în urmă cu 10 ani: Dacă eu am putut, poți și tu

Alex Delea, transformare uimitoare. Cum arăta câștigătorul Survivor în urmă cu 10 ani: Dacă eu am putut, poți și tu

Experiența Survivor i-a schimbat complet viața, iar pentru asta le este recunoscător în primul rând celor care i-au fost alături în toată această călătorie. Alex Delea a rămas în strânsă legătură cu susținătorii săi prin intermediul rețelelor de socializare. 

Alex Delea are peste 68.000 de urmăritori pe contul de Instagram. Recent, cel care a ridicat trofeul Survivor România deasupra capului în 2022 a postat câteva imagini din adolescență. 

„10 ani de la prima poză, dacă eu am putut, și tu poți”, a scris Delea în dreptul fotografiilor care i-au uimit pe fani. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Dacă azi este un pachet de mușchi și are abdomen cu pătrățele, în adolescență tânărul de 1,92 metri era piele și os. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Delea (@alexdelea)

Transformarea fizică a lui Alex Delea nu s-a produs peste noapte, iar tânărul a început să frecventeze sălile de forță de la 18 ani. Cu multă muncă și o dietă echilibrată, Alex a reușit să-și crească masa musculară și să ajungă la corpul cu care se laudă azi. 

Internauții au rămas uimiți de transformarea fostului Războinic și l-au felicitat pentru rezultatul obținut. 

„Bro, ce te-ai schimbat! Erai așa micuț când te-am văzut ultima oară!”, „Ți-ai transformat corpul într-o armă!”, „Ce schimbare! Felicitări!”, „Oricum tu ești mai degrabă un etalon al bunului simț. Restul e doar un bonus. Felicitări!”, „Bunica mea ar zice: lung cât o prăjină, dar muncitor ca o albină! Bravo ție bro!”, „Proteina care trebuie și muncă”, „Toți începem de undeva! Respect!”, sunt câteva dintre comentariile postate de urmăritorii lui Delea. 

Unii dintre ei s-au întrecut în glume, iar Alex le-a ținut isonul. „Făceai reclamă la foame. Scuze pentru glumă. Ai ajuns mare om, mare caracter!”, „De la reclamă la necaz, ai început să faci reclamă la fericire!”, „Ești un om de calitate, acum și de cantitate, dacă îmi permiți o mică glumă”, i-au scris internauți. 

Ce spune Alex Delea despre experiența Survivor România

“O magie! S-a întâmplat ceva...Am mers într-un loc închis și când am ieșit s-a schimbat totul! (...) Când eram mic visam la tot ce e acum! Și acum că trăiesc mi se pare așa ireal!”, ne-a mărturisit într-un interviu câștigătorul de la Survivor România 2022.

Întrebat cât de mult i-a schimbat viața această experiență, Alex Delea a răspuns: “Complet! Numai că nu sunt șocat de asta, mi se pare ceva normal. Nu știu de ce... e ceva nou, ceva absolut senzațional, doar că simt că am făcut asta toată viața. E fenomenal tot ceea ce mi se întâmplă!”. 

Fotografii: Instagram Alex Delea

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni