• PRO TV
  • Veste dură pentru Shakira! Gerard Pique și Clara Chia se căsătoresc: „Au aproape totul pregătit”

Veste dură pentru Shakira! Gerard Pique și Clara Chia se căsătoresc: „Au aproape totul pregătit”

Veste dură pentru Shakira! Gerard Pique și Clara Chia se căsătoresc: „Au aproape totul pregătit”

Presa spaniolă aruncă bomba! Fostul fotbalist al FC Barcelona și partenera sa, studentă la Marketing, se pregătesc de nuntă!

Gerard Pique și Clara Chia, unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul internațional, sunt gata să își unească destinele în fața lui Dumnezeu. Vestea cea mare ar urma să fie anunțată pe data de 24 iunie, când va avea loc nunta fratelui lui Gerard, Marc Pique.

Zvonurile că cei doi se pregătesc de nuntă s-au declanșat la scurt timp după ce Pique și Clara au fost surprinși la un magazin de bijuterii din Barcelona. Mulți au spus că fostul fotbalist al FC Barcelona i-a cumpărat deja inel partenerei sale, iar emisiunile TV și site-ul mundodeportivo.com au confirmat speculațiile.

„Au aproape totul pregătit, dar vor profita de ocazie (de nunta fratelui lui Pique-n.r.) pentru a-și anunța familiile și prietenii”, a spus o persoană din anturajul celor doi, potrivit sursei menționate anterior.

În timp ce fostul partener și tatăl copiilor ei se pregătește de nunta cu Clara Chia, Shakira își vede de drum și chiar pare că și-a găsit din nou fericirea. Lewis Hamilton este cel alături de care a fost văzută în ultimele luni, iar jurnaliștii publicației Marca sunt convinși că artista și pilotul britanic de Formula 1 formează un cuplu.

„Shakira și Lewis Hamilton au fost surprinși în timp ce se sărutau și se îmbrățișau. Cei doi au arătat semne de afecțiuni și s-au sărutat în fața prietenilor apropiați.

Mai multe persoane prezente la Grand Prix-ul Spaniei, de la Barcelona, susțin că i-au văzut pe cei doi în timp ce se sărutau în paddock-ul de la Montmelo.

Surse apropiate de familia Shakirei au confirmat că relația ei cu Lewis este încă la început și o descriu ca fiind lumina care îi aduce fericirea cântăreței columbiene”, au spus jurnaliștii publicației menționate mai sus.

Sursă foto: Profimedia

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni