• PRO TV
  • Momentul emoționant în care Jador șterge lacrimile unei fane: „Sunt bine!”

Momentul emoționant în care Jador șterge lacrimile unei fane: „Sunt bine!”

Momentul emoționant în care Jador șterge lacrimile unei fane: „Sunt bine!”

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de manele din România. Acesta, cu toate că are parte de notorietate și iubire din partea fanilor, și-a anunțat recent retragerea din muzică, din cauza unor probleme de sănătate. Momentan nu se cunoaște care ar fi cauza principală a dificultăților întâmpinate de artist, însă presa tabloidă a afirmat că manelistul ar fi suspect de cancer la colon. 

Jador a uimit o țară întreagă zilele trecute, atunci când a publicat pe rețelele de socializare mai multe fotografii de pe patul de spital, dar și un mesaj care a stârnit zeci de reacții. Artistul de manele a declarat că va renunța la cariera lui în muzică din cauza unor probleme de sănătate și că va încerca să își onoreze ultimele evenimente, deja programate pentru anul acesta. Potrivit mesajului său, ultima melodie marca Jador va fi lansată în decembrie 2023.

În cadrul celui mai recent concert al său, Jador a fost primit de fani într-un mod surprinzător! Aceștia nu doar că au cântat alături de el cele mai cunoscute piese, ci au izbucnit în lacrimi atunci când au realizat că ar putea să fie ultima oară când își văd favoritul. Una dintre fanele venite la spectacol a început să plângă atât de puternic încât Jador a observat-o și a venit să îi șteargă lacrimile:

@jador

Dumnezeu zice sa nu ne facem griji de ziua de maine ca are el grija de ea! Are el grija de pasarile cerului dar de noi care nea creat din iubire pura de lumina!

♬ sunet original - Jador

„Sunt bine”, poate fi auzit Jador spunându-i fanei sale. 

Alături de videoclip, mesaj a postat și un mesaj: 

„Dumnezeu zice să nu ne facem griji de ziua de mâine, că are el grijă de ea! Are el grijă de păsările cerului, dar de noi, pe care ne-a creat din iubire pură de lumină!”, este mesajul publicat de Jador, în descrierea materialului video pe care l-a făcut public.

Sursă foto: Jador/Instagram, Arhivă PROTV

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni