• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 19 - 25 iunie 2023. Vărsătorii vor fi tentați să intre în conflicte cu partenerul de cuplu

Horoscop săptămâna 19 - 25 iunie 2023. Vărsătorii vor fi tentați să intre în conflicte cu partenerul de cuplu

Horoscop săptămâna 19 - 25 iunie 2023. Vărsătorii vor fi tentați să intre în conflicte cu partenerul de cuplu

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 19 - 25 iunie 2023.

Horoscop Berbec săptămâna 19 - 25 iunie 2023

 

Dragoste– Intrarea Soarelui în zodia Rac, din 21 iunie, aduce preocupări pentru viața de familie, relațiile cu părinții, administrarea patrimoniului și rezolvarea unui context locativ. Joi, Luna formează o conjuncție cu Venus, micul benefic, și Marte, planeta acțiunii, din casa iubirii și aventurilor sentimentale și vei fi tentat să ai o aventură. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, îi pregătești o surpriză partenerului.

Bani – În prima parte a săptămânii, mai exact pe 19 iunie, se întrevăd șanse de suplimentare a veniturilor dintr-o colaborare pe termen lung. Responsabil de acest lucru este aspectul armonios care se formează între Jupiter, marele benefic, și Saturn, care aduce stabilitate financiară.

Muncă – Mercur și Soarele tranzitează, în prima parte din săptămână, sectorul comunicării, interacțiunii cu ceilalți și deplasărilor, așa că este posibil să programezi mai multe întâlniri și să-ți faci cunoscute ideile. Și weekendul se anunță dinamic în planul profesional.

 

Horoscop Taur săptămâna 19 - 25 iunie 2023

 

Dragoste– Sectorul vieții de familie este dinamizat în partea a doua a săptămânii, joi, când este posibil să iei decizii împreună cu partenerul de cuplu, legate de reamenajarea spațiului de locuit, o tranzacție imobiliară, administrarea patrimoniului sau chiar o mutare.

Bani –În weekend este posibil să cheltui o sumă mai mare de bani, dacă participi la un eveniment important din viața unei unui prieten/rudă sau dacă decizi să pleci împreună cu partenerul într-o stațiune turistică.

Muncă– Intrarea Soarelui, din 21 iunie, în zodia Rac, în casa comunicării și interacționării cu ceilalți, îți aduce, timp de o lună, posibilitatea să pui la cale planuri, strategii, să ai întâlniri cu persoanele cu care desfășori activitatea, reorganizezi activitățile la locul de muncă și eficientizezi timpul. De asemenea, aspectul armonios, care se formează între Jupiter, marele benefic, în tranzit prin casa personalității, și Saturn, din casa planurilor și proiectelor pe termen lung, vine să-ți aducă șanse și oportunități de începere a unor noi proiecte.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 19 - 25 iunie 2023

 

Dragoste– În partea a doua a săptămânii se activează casa comunicării și deplasărilor, flirtezi mai mult și încerci să cucerești pe cineva din grupul din care faci parte. Posibil o relație de prietenie să se transforme într-o poveste de iubire.

Bani – În prima parte din săptămână te preocupă situația financiară. S-ar putea să intervină cheltuieli, să faci niște plăți sau să încasezi niște sume de bani restante. Intrarea Soarelui, din 21 iunie, în zodia Rac, în sectorul banilor pe care îi câștigi din muncă, îți aduce, timp de o lună, preocupări pentru administrarea banilor proveniți din salarii sau din alte activități extraprofesionale.

Muncă– În prima parte a săptămânii, Jupiter, guvernatorul casei relațiilor și parteneriatelor profesionale, formează un aspect armonios, de susținere, cu Saturn din casa carierei și a relațiilor cu șefii. Așadar, este posibil să apară oportunități profesionale și stabilitate într-un parteneriat pe termen lung.

 

Horoscop Rac săptămâna 19 - 25 iunie 2023

 

Dragoste– Intrarea Soarelui, din 21 iunie, în casa personalității, îți aduce energie și determinare, pentru următoarea lună, să-ți pui în aplicare planurile personale/relaționale.

Bani – În partea a doua a săptămânii, joi, se dinamizează casa banilor obținuți de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Ai cheltuieli, faci plați, încasezi bani și s-ar putea să investești o sumă de bani și în casă sau să-i faci partenerului un cadou surpriză. 

Muncă– În prima parte a săptămânii, Jupiter, marele benefic și guvernatorul casei muncii, formează un aspect armonios, de susținere, cu Saturn din casa perfecționării profesionale și a schimburilor de experiență. Vei avea sprijin de la persoane cu putere de decizie, astfel încât să îți poți duce la îndeplinire obiectivele profesionale. În weekend este posibil să primești niște oferte, însă amâni un răspuns.

 

Horoscop Leu săptămâna 19 - 25 iunie 2023

 

Dragoste– Intrarea Soarelui, din 21 iunie, pe casa subconștientului, izolării, introspecției și trecutului, îți aduce, în următoarea lună, tendința de a sta retras și de a analiza anumite aspecte ale vieții tale. Ești invitat să-ți faci un bilanț și să găsești răspunsuri la problemele care te frământă.

Bani – Weekend-ul îți aduce preocupări pentru situația financiară, încasări de bani și cheltuieli. Posibil să returnezi o datorie unui prieten sau să faci un cadou cuiva din grupul tău.

Muncă– Cele mai active zile din săptămână în sfera profesională sunt joi și vineri, deoarece Luna îți traversează zodia și formează un aspect strâns cu Venus, micul benefic, și Marte, planeta acțiunii. Așadar, dacă vrei ca lucrurile să iasă bine, programează sarcinile mai grele spre finalul săptămânii!

 

Horoscop Fecioara săptămâna 19 - 25 iunie 2023

 

Dragoste– Sectorul relațiilor, reprezentat de Saturn, formează un aspect armonios, de susținere, cu Jupiter, marele benefic, din casa principiilor și credințelor. Traversezi o perioadă în care te poți bucura de faptul că ai aceleași viziuni cu ale partenerului. Sunteți amândoi deschiși lărgirii orizonturilor și unor experiențe de viață.

Bani –  Sectorul financiar este activat joi și vineri, când este posibil să încasezi o sumă de bani dintr-o altă sursă decât salariul. Posibil sa apelezi și la cardurile de credit, dacă este nevoie să faci niște cumpărături sau să achiziționeze un cadou mai costisitor.

Muncă– Intrarea Soarelui, din 21 iunie, în sectorul prietenilor grupurilor de apartenență, planurilor, proiectelor pe termen lung și activităților de pe urma exercitării profesiei, aduce, timp de o lună, energie și determinare în atingerea obiectivelor. De asemenea poți lua legătura cu prieteni sau foști colegi cu care stabilești întâlniri, ai discuții pe marginea unor idei, pe care vrei să le implementezi în perioada următoare. 

 

Horoscop Balanță săptămâna 19 - 25 iunie 2023

 

Dragoste– Viața socială se amplifică joi și vineri, când dai curs invitației unor prieteni de a ieși în oraș. Dacă ești singură, este posibil să cunoști o persoană de care să te simți atras. 

Bani – În partea a doua a săptămânii, când Luna formează un aspect strâns cu Venus și Marte, guvernatorul casei banilor,  este posibil să negociezi un contract, o colaborare sau să te implici într-un nou proiect.

Muncă– Săptămâna aduce preocupări legate de sfera profesională. Au loc discuții constructive cu șefii și puneți la cale proiecte noi. Pe de altă parte, aspectul armonios, care se formează între Jupiter, marele benefic, și Saturn din casa muncii, aduce recunoașterea meritelor. S-ar putea să fii răsplătit cu o sumă de bani sub formă de primă sau bonus. Intrarea Soarelui, din 21 iunie, în zodia Rac, în sectorul profesional, îți aduce preocupări, în următoarea lună, de afirmare. Posibil să-ți dorești să obții o funcție și vei munci pentru a-ți îndeplini acest vis.

  

Horoscop Scorpion săptămâna 19 - 25 iunie 2023

 

Dragoste– Din punct de vedere sentimental, contextul astral este susținut de aspectul armonios dintre Jupiter, marele benefic, și Saturn din casa iubirii. Colaborezi bine cu partenerul de cuplu, faceți planuri de vacanță și pentru alte activități de relaxare pe timpul verii. 

Bani – În prima parte a săptămânii ești interesat să rezolvi niște chestiuni financiare, să obții o finanțare, sponsorizare sau niște beneficii de la serviciu.

Muncă– Intrarea Soarelui, din 21 iunie, pentru o lună, în sectorul perfecționării profesionale și schimburilor de experiență, îți aduce preocupări pentru a începe cursuri, de a participa la seminarii și workshopuri. Dacă îți dorești o schimbare, ai nevoie de mai multe calificări.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 19 - 25 iunie 2023

 

Dragoste– În prima parte a săptămânii, Jupiter, guvernatorul tău, formează un aspect armonios cu Saturn din sectorul familial. Contextul astral este favorabil rezolvării unor chestiuni, care țin de casă, spațiu de locuit și patrimoniu. Vei avea ajutor și de la părinți sau de la cineva din familie.

Bani – Intrarea Soarelui, pe 21 iunie, în sectorul intereselor financiare, te ajută, timp de o lună, să administrezi mai bine sumele pe care le câștigi din alte surse de venit decât salariu și banii pe care îi deții la comun cu partenerul.

Muncă– Registrul astral de la începutul săptămânii îți dă posibilitatea să rezolvi un context birocratic. Luna traversează în weekend zodia Fecioară și activează sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale. Posibil să ai niște întâlniri cu prieteni sau foști colegi cu care vrei să te asociezi într-un proiect. 

 

Horoscop Capricorn săptămâna 19 - 25 iunie 2023

 

Dragoste– Începi săptămâna cu preocupări pentru relațiile de cuplu. Pe fondul acesta astral are loc intrarea Soarelui, din 21 iunie, în zodia Rac. Urmează o lună de zile, în care vei acorda mai multă atenție partenerului de cuplu.

Bani – Joi se activează sectorul avantajelor financiare, al beneficiilor și banilor pe care îi deții la comun cu alte partenerul. Este posibil să faci niște rezervări și să achiți un sejur, după ce te sfătuiești cu acesta.

Muncă– În prima parte a săptămânii ești creativ și ai inspirație într-un proiect la care lucrezi. Responsabil de acest lucru este aspectul astral care se formează între Jupiter, marele benefic, din casa creativității și Saturn, în tranzit prin casa comunicării, învățării și interacționării cu ceilalți.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 19 - 25 iunie 2023

 

Dragoste– Cele mai active zile din săptămână în planul relațional sunt joi și vineri, când Luna traversează zodia Leu și formează un aspect strâns cu Venus, planeta iubirii, și Marte, planeta acțiunii, din casa relațiilor. Atenție cum folosești energia marțiană, pentru că este posibil să fii tentat să intri în conflicte cu partenerul de cuplu!

Bani – În weekend, Luna traversează zodia Fecioarei, respectiv sectorul financiar al banilor care provin din alte surse decât salariile și este posibil să stabilești împreună cu partenerul destinația unei vacanțe, să căutați oferte și să achitați sejurul.

Muncă– În primele două zile ale săptămânii ești determinat să rezolvi chestiuni legate de locul de muncă. Pe fondul acesta astral are loc intrarea Soarelui, din 21 iunie, în zodia Rac, în sectorul muncii. Contextul astral aduce preocupări pentru îmbunătățirea activităților și programului de muncă, astfel încât sarcinile să se desfășoare mult mai ușor.

 

Horoscop Pești săptămâna 19 - 25 iunie 2023

 

Dragoste– În prima parte a săptămânii se activează sectorul sentimental și al aventurilor romantice. Pe fondul acesta astral are loc intrarea Soarelui, din 21 iunie, în zodia Rac, unde va dinamiza, timp de o lună, acest domeniu. De asemenea, urmează o perioadă favorabilă petrecerii timpului cu persoanele dragi, poți programa vacanțe, să încerci metode noi de relaxare.

Bani – Joi este posibil să discuți cu partenerul de cuplu despre administrarea unor sume de bani pe care doriți să le investiți în casă.

Muncă– Cele mai active zile din săptămână în planul profesional sunt joi și vineri, când Luna formează o conjuncție cu Venus și Marte, planeta acțiunii. De asemenea, aspectul astral armonios dintre Saturn, în tranzit prin casa personalității, și Jupiter, marele benefic și guvernatorul tău, îți aduce susținere și ajutor în îndeplinirea obiectivelor personale.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni