Andreea Antonescu își va boteza cea dea doua fiică la Snagov, pe 24 iunie, în același loc unde a organizat petrecerea de bun venit a Siennei. Cântăreața a ales un meniu extravagant, cu patru feluri de mâncare, ca la nuntă.
Andreea Antonescu a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile botezului. Venice Victoria, fiica pe care o are cu jurnalistul Victor Vrînceanu, va fi creștinată pe 24 mai de același preot care a botezat-o pe Sienna, fiica artistei din mariajul cu Traian Spak. Cei doi au divorțat oficial de curând.
Sienna va fi prezentă la botezul surorii sale, iar asta o încântă pe mama lor.
„Mi-am dorit foarte mult ca Sienna să fie prezentă pentru că așa este normal și și-a și dorit extrem de tare să fie prezentă la botezul surioarei ei, abia așteaptă, este foarte încântată”, a măsturisit Andreea Antonescu. Botezul va avea loc la Jubile Forest, un loc consacrat pentru astfel de evenimente situat în Pădurea Snagov. Sursa foto: @andreeaantonescu
Pentru invitații săi, Andreea Antonescu a ales un meniu exclusivist, un mix de mâncare tradițională cu preparate sofisticate. Tortul a fost cel care i-a dat mari bătăi de cap, pentru că din 12 sortimente a trebuit să aleagă doar unul.
„Am ales tortul cu fistic, Tort Pistachio Flavor, pentru că toate celelalte produse care au fost la degustare mi-au plăcut la maxim și atunci nu am mai simțit nevoia să mai schimb ceva din meniul pe care îl alesesem din prima”, a povestit Andreea Antonescu.
Aperitiv
Pește
Fel principal tradițional
Tort Pistachio Flavor
Gallery