ß
  • PRO TV
  • Andreea Antonescu, meniu de nuntă la botezul fiicei sale, Venice Victoria. Ce preparate de lux vor mânca invitații

Andreea Antonescu, meniu de nuntă la botezul fiicei sale, Venice Victoria. Ce preparate de lux vor mânca invitații

Andreea Antonescu, meniu de nuntă la botezul fiicei sale, Venice Victoria. Ce preparate de lux vor mânca invitații

Andreea Antonescu își va boteza cea dea doua fiică la Snagov, pe 24 iunie, în același loc unde a organizat petrecerea de bun venit a Siennei. Cântăreața a ales un meniu extravagant, cu patru feluri de mâncare, ca la nuntă.

Andreea Antonescu a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile botezului. Venice Victoria, fiica pe care o are cu jurnalistul Victor Vrînceanu, va fi creștinată pe 24 mai de același preot care a botezat-o pe Sienna, fiica artistei din mariajul cu Traian Spak. Cei doi au divorțat oficial de curând.

Sienna va fi prezentă la botezul surorii sale, iar asta o încântă pe mama lor.

Mi-am dorit foarte mult ca Sienna să fie prezentă  pentru că așa este normal și și-a și dorit extrem de tare să fie prezentă la botezul surioarei ei, abia așteaptă, este foarte încântată”, a măsturisit Andreea Antonescu. Botezul va avea loc la Jubile Forest, un loc consacrat pentru astfel de evenimente situat în Pădurea Snagov. Sursa foto: @andreeaantonescu

Ce meniu va avea Venice Victoria la botez

Pentru invitații săi, Andreea Antonescu a ales un meniu exclusivist, un mix de mâncare tradițională cu preparate sofisticate. Tortul a fost cel care i-a dat mari bătăi de cap, pentru că din 12 sortimente a trebuit să aleagă doar unul.

Am ales tortul cu fistic, Tort Pistachio Flavor, pentru că toate celelalte produse care au fost la degustare mi-au plăcut la maxim și atunci nu am mai simțit nevoia să mai schimb ceva din meniul pe care îl alesesem din prima”, a povestit Andreea Antonescu.

Ce vor mânca invitații la botez

Aperitiv

  • Macarons cu brânză de capră și nuci. 
  • Mouse de brânză cu salsa de trufe și prosciutto. 
  • Creme Royale cu dulceață de ananas și fructe proaspete. 
  • Piure de mazăre cu chorizo crocant și microplante 
  • Tartar de somon cu icre tobiko și susan. 
  • Cheesecake risotto și jeleu de rodie. 
  • Mouse din pește afumat cu creveți și ou de prepeliță. 
  • Roast beef cu sos aiolo cu capere.

Pește

  • File de somon servit cu gyoza cu legume în sos asiatic ușor picant și salată de urechi de lemn și castraveți

Fel principal tradițional

  • Sarmale în foi de viță servite cu bacon crocant, mămăligă și ardei iute. 
Fel principal
  • Mușchi de vită la grătar, porc și pui sous vide cu piure de trufe

Tort Pistachio Flavor

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni