• PRO TV
  • David Popovici, lăudat la absolvirea liceului

David Popovici, lăudat la absolvirea liceului

David Popovici, lăudat la absolvirea liceului

David Popovici a studiat ca elev în clasa a XII-a la Colegiul Național "George Coșbuc" din București și a a susținut Bacalaureatul în perioada 11-29 mai la Vălenii de Munte, la Colegiul Național "Nicolae Iorga". A trecut examenul cu o medie generală de 8, 65. 

În urma acestui eveniment, reprezentanții Colegiului Național Bilingv „Geroge Coșbuc” au transmis un mesaj emoționant pentru tânărul campion, mesaj însoțit de o poză cu David și părinții săi:

„Un absolvent fericit de Coșbuc, cu diplomă, de azi! Felicitări din suflet, dragule, ne-ai fost opt ani- gimnaziu și liceu- bucurie și mândrie! Să mergi cu aceeași hotărâre pe drumul pe care ai pornit ! La cât mai multe recorduri, pe măsura talentului tău, dar și reușite personale! Te iubim, David Popovici”, au transmis reprezentanții liceului pe Facebook.

Zeci de persoane au apreciat postarea și i-au urat succes tânărului campion.

Vezi poze cu David Popovici, dar și ce fotografie a postat liceul absolvit de tânărul campion, în Galeria Foto

În cadrul examenului de bacalaureat, David Popovici a susținut examene la Limba și Literatura Română, Sociologie, Istorie și Limba Engleză. În afara înotului, tânărul este pasionat de științe precum psihologia și sociologia. Astfel, David Popovici a hotărât să urmeze cursurile Facultății de Psihologie din cadrul Universității București.

„Chiar simt asta pentru că tocmai am încheiat cu succes cei doisprezece ani de școală și urmează să intru într-o nouă etapă a vieții mele și anume universitatea, studiile superioare și asociez această etapă cu începutul vieții adulte mai mult, mi se pare un hop mai mare. Gata, ai terminat liceul, ai terminat întâlnirile zilnice cu prietenii și colegii tăi. Da, școala are o conotație mai mult copilărească, în timp ce facultatea e un pas spre viața de adult."

 "Vreau să mă duc la facultatea de psihologie de la Universitatea București, pentru că și mama a terminat psihologia și cred că de la ea am această înclinație. Vreau să aflu cât mai mult despre ce e în capul meu, ce proces se întâmplă în creierul fiecărei persoane. Vreau să învăț cât mai mult despre asta, despre comportamentul uman." 

Vezi mai multe în Galeria Foto 

"Mi-am ales a treia materie la BAC sociologia pentru că m-au atras pur și simplu subiectele, m-au atras temele care se puneau în, discuție, exercițiile și mi-am dat seama că asta mă pasionează și asta aș vrea să fac și pe viitor. Pe lângă înot și în viitor, ceva care să aibă legătură cu psihologia, sociologia, pedagogia, aceste domenii mai mult umane, pentru că nu am fost niciodată destinat profilului real și materiilor exacte. Și mi-ar plăcea să învăț cât mai mult despre oameni, pentru că oamenii sunt frumoși”, a declarat David Popovici pentru Gsp.

Vezi mai multe în Galeria Foto 


Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni