• PRO TV
  • Lora și Ionuț Ghenu au fost nași de cununie! Artista, apariție diafană la malul mării

Lora și Ionuț Ghenu au fost nași de cununie! Artista, apariție diafană la malul mării

Lora și Ionuț Ghenu au fost nași de cununie! Artista, apariție diafană la malul mării

Lora și Ionuț Ghenu au fost nași de cununie, iar mireasa este chiar cumnata artistei. Andreea, sora lui Ionuț Ghenu, a spus DA la malul mării, iar apoi nuntașii au încins o petrecere pe cinste. Drept dovadă stau filmulețele și pozele postate de nași și miri pe contul de Instagram. 

În rol de nașă, Lora a arătat impecabil. Artista a purtat o rochie roz pudră, cu bretele, iar la capitolul accesorii a optat pentru o pereche de cerceii statement aurii. Cumnata Lorei a fost o mireasă sexy și a ales o rochie inedită. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos).

 „Te iubesc, Andreea Ghenu!”, a scris vedeta în dreptul imaginii în care apare alături de fina și cumnata sa. Fotografia a adunat mii de like-uri, iar internauții le-au felicitat pentru ziua cea mare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LORA (@loraofficial)

„Cât de frumoase sunteți! Felicitări!”, „Două flori de Rai, dar tu Lora ești perfectă!”, „Două frumoase!”, „Superbe”, le-au transmis urmăritorii. 

Mirii au avut parte de o ceremonie la malul mării, iar apoi petrecerea s-a mutat pe o terasă. Nașa Lora le-a făcut un cadou mirilor și invitaților. Artista și-a schimbat ținuta cu una mult mai provocatoare și a cântat câteva dintre hiturile ei. 

Fotografii: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni