• PRO TV
  • Babi Minune, primele declarații după ce a bătut și jefuit un tânăr în plină stradă

Babi Minune, primele declarații după ce a bătut și jefuit un tânăr în plină stradă

Babi Minune, primele declarații după ce a bătut și jefuit un tânăr în plină stradă

Babi Minune are mari probleme cu legea, după ce a bătut și jefuit un tânăr pe o stradă din sectorul 5 al Capitalei. Momentan, polițiștii l-au reținut pe manelist pentru 24 de ore, însă urmează să se afle care va fi pedeapsa pe care trebuie să o plătească. 

Babi Minune a fost protagonistul unei scene desprinsă din filmele de acțiune! Tânărul în vârstă de 26 de ani a fost surprins de camerele de supraveghere de pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei în timp ce lovea și jefuia un bărbat.

Tânărul agresat de manelist a depus o plângere la Poliție, iar oamenii legii au decis să îl rețină pe Babi Minune pentru 24 de ore și îl cercetează într-un dosar penal privind  săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. 



La scurt timp după incidentul șocant care a avut loc în Capitală, Babi Minune a intrat live pe pagina sa de TikTok, acolo unde a făcut primele declarații despre evenimentul în care a fost implicat. Acesta a povestit pe scurt întâmplarea și a menționat că nu s-a întâmplat nimic grav. Ba mai mult decât atât, manelistul nu a recunoscut că l-a lovit pe bărbatul agresat:

„Nu s-a întâmplat nimic. A căzut fără să îi fac nimic. Să știți că am și un motiv să beau de fericire.”, a declarat Babi Minune în seara accidentului.

Sursă foto: Arhivă PROTV, Babi Minune/Facebook

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni