• PRO TV
  • Babi Minune, reținut pentru 24 de ore. Cântărețul de manele a fost filmat în timp ce jefuia și bătea un bărbat

Babi Minune, reținut pentru 24 de ore. Cântărețul de manele a fost filmat în timp ce jefuia și bătea un bărbat

Babi Minune, reținut pentru 24 de ore. Cântărețul de manele a fost filmat în timp ce jefuia și bătea un bărbat

În cursul zilei de 14 iunie, Babi Minune a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a bătut și tâlhărit un bărbat pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei, în apropierea locuinței sale. Oamenii legii au verificat întâmplarea pe camerele de supraveghere din zonă, după ce agresatul a mers la secția de poliție.

Întâmplarea a fost transmisă printr-un comunicat de către Poliția română astăzi, 16 iunie. Potrivit datelor acestora, Babi Minune, pe numele său real Luis David Dobre, a fost reținut după ce a lovit un bărbat și l-a deposedat de telefon, în apropierea locuinței sale.

În acest moment tânărul de 26 de ani este cercetat de către agenții de la Secția 19 de Poliție a Capitalei, sub atenta supraveghere a Parchetului de lângă Judecătoria Sectorului 5. În urma acestei infracțiuni, cântărețul, care a jucat și în serialul Regina, s-ar putea alege cu dosar penal.

„La data de 14 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 19 Poliție au pus în aplicare un mandat de aducere, emis pe numele unui bărbat, în vârstă de 26 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 30 mai 2023, Secția 19 Poliție a fost sesizată, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în urmă cu o zi, în jurul orei 22.30, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 5, un bărbat l-ar fi deposedat, prin violență, de telefonul mobil”, arată informațiile transmise de Poliția Română.

Sursă foto: Facebook, Youtube

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni