• PRO TV
  • Ella, fosta iubită a lui Jador, declarații neașteptate despre manelist: „Nu-l lovesc la greu”

Ella, fosta iubită a lui Jador, declarații neașteptate despre manelist: „Nu-l lovesc la greu”

Ella, fosta iubită a lui Jador, declarații neașteptate despre manelist: „Nu-l lovesc la greu”

Jador și-a îngrijorat fanii zilele trecute, atunci când a publicat pe rețelele de socializare o fotografie cu el pe patul de spital, dar și un mesaj în care anunță că se lasă de muzică, din cauza unor probleme de sănătate despre care nu a oferit foarte multe detalii. Imediat după postarea fotografiilor, internauții s-au împărțit în două tabere: cei care sunt alături de artist și cei care consideră că, la bază, este vorba despre o strategie de marketing. 

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țară! Acesta, deși are un succes incredibil pe plan profesional, atunci când vine vorba despre relații nu este la fel de norocos. Manelistul a spus de foarte multe ori că se îndrăgostește ușor, însă, din păcate, iubirea nu ține la o veșnicie în cazul său.

Ultima relație pe care Jador și-a asumat-o public a fost cea cu Ella (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CUM ARATĂ ELLA) tânăra cu care s-a cunoscut în cadrul unei emisiuni matrimoniale și despre care spunea că este femeia visurilor sale. Deși părea extrem de amorezat, artistul s-a despărțit de Ella câteva luni mai târziu, cu multe certuri transpuse și în presă.

Cei doi și-au aruncat cuvinte grele, nu au mai vorbit o perioadă, apoi au încercat să își dea o șansă, în calitate de prieteni. În primă fază, fostul cuplu s-a înțeles foarte bine, până când Jador a făcut o greșeală uriașă: a atacat-o pe Ella atunci când tânăra trecea printr-o perioadă extrem de dificilă, la scurt timp după ce mama ei s-a stins din viață.

Totuși, se pare că fata nu îi poartă pică fostului ei partener de viață și este de părere că nu ar trebui să îi spună nimic rău, luând în calcul că în aceste clipe Jador se confruntă cu probleme de sănătate:
 

„Jador a făcut o greșeală în momentul în care îmi era cel mai greu. Nu vreau să vorbesc prea mult pentru că nu-l lovesc când îi este greu, cum a făcut el.

Jador m-a atacat când eram lângă mama mea după cee a murise. În primele zile m-a întrebat dacă sunt ok, însă ulterior, a doua zi am primit un mesaj în care trebuia să-mi fie alături. Mi-a spus niște lucruri urate” , a dezvăluit Ella Tina pentru FANATIK.

Se pare că problemele dintre Jador și Ella au pornit din cauza unei fotografii postate de un fanpage, în care erau surprinși cei doi foști parteneri. Actuala iubită a manelistului ar fi văzut această postare și ar fi făcut o criză de gelozie, motiv pentru care artistul i-a adresat cuvinte grele tinerei:

„Actuala lui iubită a văzut o postare cu noi doi care nu era pusă de mine. Era un fan page. Era un moment total nepotrivit să îmi spună ce mi-a spus.

 

Ea a văzut o poză cu noi și probabil l-a pus pe el să se ia de mine. A fost o discuție la un moment nepotrivit care însă își poate pune amprenta destul de mult” , a mai spus bruneta.

Sursă foto: Jador/Instagram, Ella/Instagram

VEZI ȘI VIDEO


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni