• PRO TV
  • Al Pacino are un băiat cu iubita lui de 29 de ani, Noor Alfallah. Ce nume a primit copilul

Al Pacino are un băiat cu iubita lui de 29 de ani, Noor Alfallah. Ce nume a primit copilul

Al Pacino are un băiat cu iubita lui de 29 de ani, Noor Alfallah. Ce nume a primit copilul

Dacă până acum a avut dubii că mai poate face copii, Al Pacino s-a declarat fericit după ce și-a ținut în brațe moștenitorul cu numărul 4. Primul copil al actorului cu iubita de 29 de ani, Noor Alfallah, a venit pe lume, iar reprezentanții legali ai actorului au confirmat vestea.

Al Pacino a confirmat că iubita lui a născut primul lor copil. Băiatul, care a fost numit Roman Pacino, este cel de-al patrulea copil al starului de la Hollywood. 

Confirm că Al Pacino și Noor Alfallah au adus pe lume un fiu, care a primit numele Roman Pacino”, a declarat Stan Rosenfield, purtătorul de cuvânt al actorului, conform TMZ.

Inițial, Al Pacino i-a cerut test de paternitate iubitei lui, fiind neîncrezător că mai poate lăsa o femeie însărcinată. Acum, actorul de 83 de ani pare convins că băiatul este al lui.

Actorul din Parfum de femeie a șocat pe toată lumea cu anunțul că va avea un copil cu iubita tinerică

Al Pacino mai are trei copii, cu două femei diferite, și nu a fost niciodată căsătorit. Legendarul actor are o fiică de 33 de ani, cu Jan Tarrant, și pe gemenii Olivia și Anton, ambii în vârstă de 22 de ani, cu Beverly D'Angelo.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni