• PRO TV
  • Jessica Alves, la spital după o alergie care i-a afectat implanturile costisitoare

Jessica Alves, la spital după o alergie care i-a afectat implanturile costisitoare

Jessica Alves, la spital după o alergie care i-a afectat implanturile costisitoare

Modelul de origine braziliană Rodrigo Alves, care a devenit Jessica Alves după intervenții chirurgicale de un milion de lire sterline, a ajuns la spital. Influencerița a suferit o reacție alergică puternică, în urma unei înțepături de albină, care i-a afectat implanturile fesiere.

Nici în cele mai negre scenarii nu se aștepta ca o albină să-i provoace atâta pagubă. Jessica Alves a ajuns de urgență la spital, după o reacție alergică profundă care i-a creat o gaură în posteriorul „îmbunătățit” chirurgical.

Făceam plajă la Ocean Club din Ibiza când am fost mușcată, de două ori, de obraz, acum două săptămâni. S-a format un nodul mare, inflamat, așa că m-am dus la spital să-l drenez cu un ac înainte de a fi pusă pe antibiotice.

După câteva zile, nodul a revenit și a explodat, creând o gaură mare în fundul meu, expunându-mi implanturile”, a declarat ea pentru Daily Mail.

Vedeta a postat imagini din spitalul din Las Vegas, unde a stat pe perfuzii două zile. Vezi poze în galeria foto de mai sus!

Recent, Jessica Alves și-a etalat formele la o petrecere și era foarte mândră de ele. Acum e supărată acum fiindcă problema medicală îi pune în pericol aniversarea de 40 de ani. 

La fel a pățit și de Crăciun și Anul Nou, sărbători pe care le-a petrecut tot în spital din cauza intervențiilor cosmetice care i-au dat de furcă. Un milion de lire a cheltuit Jessica Alves pentru a căpăta forme feminine, inclusiv pentru o intervenție de schimbare de sex.

Fotografii: @jessicaalvesuk/ Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni