• PRO TV
  • Bogdan Mocanu, detalii despre starea de sănătate a lui Jador. Cât de gravă este situația artistului

Bogdan Mocanu, detalii despre starea de sănătate a lui Jador. Cât de gravă este situația artistului

Bogdan Mocanu, detalii despre starea de sănătate a lui Jador. Cât de gravă este situația artistului

Jador, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România, a anunțat că se retrage din muzică din cauza problemelor de sănătate pe care le are.

Remus Ionuț Dumitrache, cunoscut de publicul larg sub numele de Jador, a dezvăluit că se confruntă cu mai multe probleme de sănătate, motiv pentru care a decis să se retragă din industria muzicală. 

În grija medicilor și cu perfuzia la mână, artistul a publicat pe rețelele de socializare un mesaj care i-a întristat pe fanii săi.

„Vă anunț cu părere de rău că, cariera mea se încheie aici! 2023. Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite ….pentru jadorașii mei! Ultima piesă va fi în luna Decembrie …. Împreuna cu managerul meu și toată echipa am decis că sănătatea mea e mai importantă! 

Anul ăsta, cât ne mai rămâne din el, sper ca Dumnezeu să mă mai țină în viață și să mai pot merge măcar la câteva concerte! În cazul în care nu o să mai fiu… vă dau vouă, fanilor mei, muzica gratis! Va iubesc și sper să nu vă supere acest mesaj. ???? Aveți grijă de sănătatea voastră!”, a fost mesajul lui Jador.

Bogdan Mocanu, despre starea lui Jador: „Nu mai fiți răi!”

Jador nu a oferit mai multe detalii despre problemele care l-au adus într-o astfel de situație, motiv pentru care mulți au apelat la informațiile deținute de Bogdan Mocanu, bunul său prieten. 

Unele persoane s-au arătat îngrijorate de situația în care se află manelistul, iar altele au susținut că totul este doar o startegie de marketing: „Omul este pe patul de spital și voi râdeți că este marketing”, „Dacă este o glumă sau marketing pentru vreo piesă, să vă fie rușine”. Pentru a lămuri subiectul, Bogdan Mocanu a publicat un mesaj în care i-a îndemnat pe toți să spună o rugăciune pentru artist în loc să îi trimită tot felul de mesaje răutăcioase.

„Dacă se putea da mai multe detalii despre starea lui Jador să fiți siguri că v-ar fi dat el detaliile acestea. Am primit foarte multe mesaje și sunt nevoit să facă story-ul ăsta. Eu nu sunt în măsură să dau chestii atât de personale din viața lui. Când o să fie momentul o să vă zică el, dacă vrea. 

Până atunci, în loc să scrieți comentarii răutăcioase la postări, ați putea să spuneți o rugăciunea. Poate trece mai ușor prin clipele astea, pentru că nu știți niciodată prin ce trece un om care zâmbește toată ziua și care încearcă să facă cât mai multă lume fericită. Nu mai fiți răi!”, a mărturisit Bogdan Mocanu.

Sursă foto: Instagram

Vezi și: Declarații exclusive ale lui Daniel Pavel

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni