• PRO TV
  • Mama lui Stephan Pelger, declarații sfâșietoare de la ceremonia de comemorare a celebrului designer

Mama lui Stephan Pelger, declarații sfâșietoare de la ceremonia de comemorare a celebrului designer

Mama lui Stephan Pelger, declarații sfâșietoare de la ceremonia de comemorare a celebrului designer

Vestea conform căreia Stephan Pelger a recurs la sinucidere a luat prin surprindere o țară întreagă! Celebrul designer avea o carieră de succes în România și se cunoștea cu mulți oameni din showbiz, precum Dana Săvuică, Laura Cosoi sau Cătălin Botezatu, însă aceștia nu au putut face nimic pentru a-l salva de la tragedie.

Pe data de 8 iunie 2023, Stephan Pelger a fost găsit spânzurat în propriul lui atelier de creație din Sectorul 2 al Capitalei. Astăzi, 15 iunie, a avut loc ceremonia de comemorare a celebrului designer la Capela Luterană. La eveniment au fost prezente mai multe persoane importante din showbiz, dar și mama adoptivă a lui Stephan, care s-a întors din Germania pentru a-i aduce un ultim omagiu fiului ei. 

Mama lui Stephan, care suferă de grave probleme de sănătate, abia și-a stăpânit lacrimile la ceremonia de comemorare:

„Încă mă simt bine dar o să mai dureze, căci încă nu am realizat ca Stephan, care este fiul nostru înfiat, nu mai este pe această lume!

Noi l-am văzut în căminul acela în care stătea și o săptămână mai târziu l-am avut în casă! Gândiți-vă că asta se întâmpla în Germania. Păi, o săptămână durează o infiere?! Aici durează doi ani!”, au fost cuvintele mamei lui Stephan Pelger, adresate jurnaliștilor la comemorare, potrivit Click.ro.

Trupul neînsuflețit al designerului a fost incinerat, la cererea mamei sale. Femeia sfâșiată de durere a luat 
urna albastră cu rămășitele celui care a fost Stephan Pelger și a declarat că o va îngropa în Germania, lângă tatăl designerului. Mezzosoprana Andreea Ilie a interpretat piesa „Ave Maria”, la dorința mamei acestuia.

Ileana Badiu, bună prietenă a designerului, s-a ocupat de organizarea comemorării de la Cimitirul Evanghelic. La ceremonie au fost prezente inclusiv: Andreea Raicu, Rita Mureșan, Oana Roman, Tania Budi, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla. 

Sursă foto: Stephan Pelger/Instagram, Arhivă PROTV

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni