• PRO TV
  • David Popovici a anunțat oficial facultatea la care va studia

David Popovici a anunțat oficial facultatea la care va studia

David Popovici a anunțat oficial facultatea la care va studia

David Popovici a anunțat oficial, pe pagina de Facebook, că își va continua studiile la Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității din București.

Dublul campion mondial în probele de 100 și 200 m a postat un mesaj în care a anunțat oficial ce facultate a ales, alături de o fotografie cu centrul Capitalei filmat de sus:
 
„Oficial, din toamnă voi fi student la Universitatea din București. Am ales Facultatea de Psihologie și Științele Educației (FPSE) a Universității din București pentru că simt că am o înclinație spre acest domeniu și pentru că știu că cel mai bun mediu de formare este cel în care ai familia și prietenii aproape."

Vezi mai multe în Galeria Foto 

„Ne vedem, din toamnă, în campusul Universității din București din Panduri.Sunt sigur că am făcut alegerea potrivită și sunt bucuros că, în paralel cu activitatea academică, voi beneficia și de sprijin în atingerea de noi performanțe în domeniul care mi-a adus cele mai frumoase realizări, #înotul".

David Popovici a susținut și examenul de Bacalaureat mai devreme, în sesiunea specială denumita "BAC-ul olimpicilor”, la care participă sportivii de performanță care fac parte din loturile naționale sau olimpice. Înainte a studiat ca elev în clasa a XII-a la Colegiul Național "George Coșbuc" din București. 
 
Vezi mai multe în Galeria Foto 

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni