• PRO TV
  • Reacția unui câine când a realizat că stăpâna lui este însărcinată. Imaginile care au emoționat internetul

Reacția unui câine când a realizat că stăpâna lui este însărcinată. Imaginile care au emoționat internetul

Reacția unui câine când a realizat că stăpâna lui este însărcinată. Imaginile care au emoționat internetul

Reacția unui câine când a realizat că stăpâna sa este însărcinată a emoționat internetul. Exemplarul de Golden Retriever a fost filmat de stăpâna sa în momentul în care a simțit loviturile copilului, în burtică, iar reacția lui s-a viralizat rapid pe Tik Tok.

O femeie pe nume Liz Lovery, însărcinată în opt luni, a surprins momentul când câinele ei, Winnie, un exemplar de Golden Retriever, a realizat că stăpâna sa are "ceva" în burtică. Câinele a simțit loviturile fătului și s-a apropiat de pântecele femeii, într-o mișcare duioasă și plină de dragoste.

"Câinele meu realizând că sunt însărcinată", a scris Lovery în dreptul clipului care a fost vizualizat de peste 1,7 milioane de ori.

@lizlovery My dog realizing that I’m pregnant ???????????????? #goldenretriever #pregnant #baby #dogs #pregnancy #dogsandbabies #goldenretrieverlife #puppies ♬ come into my arms - november ultra

În continuare videoclipului, câinele se apropie de chipul stăpânei sale și își pune o lăbuță pe umărul acestuia, complet absorbit de ceea ce se întâmplă.

Potrivit Insider, Liz a declarat că nu este surprinsă de reacția patrupetudului ei, întrucât de mică a fost o fire foarte intuitivă și curioasă, în timp ce Teddy, celălalt câine al lor, încă nu a realizat că stăpâna lui este însărcinată.

"Dar m-am bucurat că am surprins acele momente pe cameră, deoarece reacția ei a fost incredibil de înduioșătoare. Mă bucur că este atât de în ton cu mine, încât a reușit să își dea seama ce se întâmplă", a spus femeia pentru publicația menționată mai sus.

Lovery, care locuiește în San Diego, California, este însărcinată cu primul ei copil, o fetiță care va veni pe lume în august.

Sursă foto: Tik Tok

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni