• PRO TV
  • Andra va lansa o piesă nouă în limba spaniolă cu o cântăreață celebră din Spania. Cum sună hitul verii 

Andra va lansa o piesă nouă în limba spaniolă cu o cântăreață celebră din Spania. Cum sună hitul verii 

Andra va lansa o piesă nouă în limba spaniolă cu o cântăreață celebră din Spania. Cum sună hitul verii 

Andra pregătește un nou hit. Cântăreața va lansa o nouă piesă în limba spaniolă, pe 15 iunie, în colaborare cu India Martinez, una dintre cele mai cunoscute cântărețe de flamenco și Spanish pop. Iată cum sună melodia "No Me Vayas a Decir Que No".

Andra este una dintre cele mai talentate cântărețe din România, iar drept dovadă constau piesele și colaborările sale muzicale, care s-au bucurat întotdeauna de aprecierea publicului. După ce a lansat hituri cu artiști internaționali precum Naguale, David Bisbal, Lil' Eddie sau Enrique Iglesias, Andra pregătește o nouă surpriza pentru fani - un hit în limba spaniolă cu India Martinez, una dintre cele mai cunoscute cântărețe de flamenco și Spanish pop.

Vestea a fost dată de către artistă pe pagina sa de Instagram, unde are 2,7 milioane de urmăritori, alături de un teaser în care fanii pot vedea câteva secvențe din viitorul clip al piesei "No Me Vayas a Decir Que No" și pot asculta câteva versuri ale hitului în spaniolă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andra (@andra)

"Pe 15 iunie îmi pun tot sufletul într-o piesă în care o am alături pe India Martinez, una dintre cele mai cunoscute cântărețe de flamenco și Spanish pop. De mâine, pentru mine, vara are și mai mult culoarea iubirii. Ne auzim cu drag pe 15 iunie. No Me Vayas a Decir Que No!

El 15 de Junio pongo toda mi alma en una canción que hice con India Martínez, una de las cantantes de flamenco y pop Español más famosas. A partir de mañana, para mí, el verano tiene aún más el color del amor. Los espero el 15 de junio. No Me Vayas a Decir Que No!", a scris artista pe rețelele sociale.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni