• PRO TV
  • Ruby, cea mai incitantă apariție pe Instagram din acest an. Ce dezbatere a stârnit artista

Ruby, cea mai incitantă apariție pe Instagram din acest an. Ce dezbatere a stârnit artista

Ruby, cea mai incitantă apariție pe Instagram din acest an. Ce dezbatere a stârnit artista

Ruby n-a pretins niciodată că se îmbracă precum o călugăriță, dar continuă să stârnească discuții aprinse pe rețelele sociale cu ținutele ei. Cântăreața de 34 de ani a fost spectator tăcut la reacțiile fanilor ei la cea mai incitantă apariție de pe Instagram din acest an. Vezi galeria foto!

Ruby a îmbrăcat o rochie neconvențională, „croită” din fotografii de-ale sale și a aflat că o femeie n-ar trebui să poarte așa ceva. Clipul postat pe Instagram a atras imediat reacții de dezaprobare, dar și de admirație.

Unul dintre comentarii a fost luat la țintă de admiratorii fideli ai artistei, care s-a rezumat la a privi de pe margine spectacolul.

Sfereasca sfintu o femeie are voie sa fie vazuta asa decit de oci barbatului nu e tot internetu plus ca unbla si copi pacat pt exenplu care al dati”, a comentat un internaut, taxat imediat pentru „siluirea” limbii române.

Învățăm limba Română și după ne dăm cu părerea! Răutatea și Gelozia oamenilor nu întârzie să apară, mai ales că e o femeie frumoasă”, a scris cineva.

Ruby a mai fost criticată de fani după ce s-a dus în lenjerie intimă la o petrecere, însă pare imună la răutăți.

Artista a lansat recent piesa Paris, care se bucură de succes pe YouTube. În luna martie a acestui an, cântăreața a vorbit în emisiunea La Măruță despre noua melodie, dar și despre o posibilă nuntă cu partenerul ei de viață.

Tot atunci, artista a mărturisit cum ar vrea să se îmbrace la propria nuntă.

Sunt excentrică! Probabil aș avea o rochie cu buricul gol și mini cumva, dar nu e momentul potrivit acum. Mai am atât de multă muzică de împărtășit încât nu vreau să mă responsabilizez ca o nevastă. Pe mine psihic m-ar lega, pentru că aș fi dintr-o dată serioasă: doamna Ruby”, a adăugat ea.

Fotografii: @rubyishot

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni