• PRO TV
  • George Ivașcu și Codin Maticiuc, mesaj pentru Theo Rose după ce a născut

George Ivașcu și Codin Maticiuc, mesaj pentru Theo Rose după ce a născut

George Ivașcu și Codin Maticiuc, mesaj pentru Theo Rose după ce a născut

Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți! Artista a născut în cursul zilei de 14 iunie, iar colegii săi din îndrăgitul serial „Clanul” i-au transmis felicitări!

Este zi de sărbătoare pentru Theo Rose și Anghel Damian! Vedeta în vârstă de 25 de ani a adus pe lume un băiat perfect sănătos în cursul zilei de miercuri, 14 iunie 2023! Artista și partenerul său au ajuns dimineață la un spital privat din Capitală, acolo unde aceasta fost supusă unei operații de cezariană. 

„E aici! Îl țin în brațe! E superb! Mulțumesc tuturor pentru grijă! Mă refac puțin și vă povestesc. Doamne ajută!”, a fost mesajul publicat de cântăreață la scurt timp după ce a venit pe lume băiețelul său, Sasha.

George Ivașcu și Codin Maticiuc, alături de care Theo Rose a filmat pentru serialul „Clanul”, i-au transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare după ce au aflat vestea cea mare.

„Una bucată Iulică și un Pelican urează bun venit în clan lui Sasha, mare barosan, neam cu Theo și Damian”, a i-au transmis actorii celei mai noi mămici din showbiz-ul românesc.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni