• PRO TV
  • Kendall Jener, lipsită de inhibiții în fața paparazzilor. A purtat un top transparent, care a lăsat totul la vedere

Kendall Jener, lipsită de inhibiții în fața paparazzilor. A purtat un top transparent, care a lăsat totul la vedere

Kendall Jener, lipsită de inhibiții în fața paparazzilor. A purtat un top transparent, care a lăsat totul la vedere

Când vine vorba de alegerile vestimentare, Kendall Jenner este lipsită de inhibiții. Pasionată de modă, modelul optează mereu pentru cele mai îndrăznețe haine, lăsând, adesea, la vedere mai mult decât ar îndrăzni alte vedete. Acesta a fost și cazul celei mai recente apariții ale sale, când topul purtat i-a făcut câteva probleme.

Kendall Jenner, în vârstă de 27 de ani, a fos fotografiată zilele trecute în Santa Monica, în timp ce se îndreptă spre cina, la un restaurant italian. La prima vedere, ținuta sa, formată dintr-un top negru, o fustă creion, din piele și o pereche de cizme lungi, nu pare ieșită din comun, fiind corectă din punct de vedere estetic. Însă, odată folosite blițurile camerelor fotoreporterilor, ținuta sa i-a dat câteva bătăi de cap, lasandu-i la iveală bustul.

În ciuda acestui lucru, Kendall Jenner nu a părut să fie deranjată de incidentul vestimentar, fiind obișnuită cu astfel de momente. Zâmbitoare, aceasta și-a continuat drumul până la intrarea restaurantului, unde s-a întâlnit cu prietenele ei, Hailey Bieber și Lori Harvey.

Sursă foto: Profimedia, Getty

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni