• PRO TV
  • Când și unde va avea loc slujba de comemorare a lui Stephan Pelger. Anunțul postat de familia designerului

Când și unde va avea loc slujba de comemorare a lui Stephan Pelger. Anunțul postat de familia designerului

Când și unde va avea loc slujba de comemorare a lui Stephan Pelger. Anunțul postat de familia designerului

Familia Pelger a anunțat, într-o postare pe rețelele de socializare, când și unde va avea loc slujba de comemorare. Apropiații regretatului designer au decis ca rămășițele acestuia să fie incinerate, iar mai apoi depuse într-un cimitir din Germania, la locul de veci al familiei.

În urmă cu aproape o săptămână, celebrul designer Stephan Pelger a fost găsit fără suflare în locuința sa din București. Un vecin a sunat la numărul de urgență 112, însă medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el.

A lăsat multă durere în sufletele celor apropiați, care se pregătesc acum de înmormântare. Familia acestuia a anunțat că slujba de comemorare va avea loc pe data de 15 iunie, la capela Cimitirului Evanghelic din București, acolo unde va fi depusă urna cu trupul neînsuflețit al regretatului designer.

Ulterior, rămășițele acestuia vor fi transportate în Germania, acolo unde vor fi incinerate și depuse la locul de veci al familiei.

„Joi, 15 iunie 2023, la ora 11 va avea loc o slujbă religioasă evanghelică pentru comemorarea creatorului de modă STEPHAN PELGER, la capela Cimitirului Evanghelic din București, unde va fi depusă urna cu rămășițele sale pământești. După ceremonie, urna va pleca în Germania către locul de veci al familiei sale. Prietenii și apropiații, împreună cu toți cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu, sunt invitați să participe la ceremonial și să-i fie alături pe ultimul drum.

Florile pot fi depuse la capelă. Adresa Cimitirului Evanghelic: Sos. Giurgiului 4, Sector 4, București. München, 13 iunie 2023”, a fost mesajul transmis de familia Pelger pe Instagram.

Sursă foto: Arhivă

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni