• PRO TV
  • Dana Roba este conștientă și a vorbit pentru prima dată, după incident! Care au fost primele ei cuvinte

Dana Roba este conștientă și a vorbit pentru prima dată, după incident! Care au fost primele ei cuvinte

Dana Roba este conștientă și a vorbit pentru prima dată, după incident! Care au fost primele ei cuvinte

La începutul lunii iunie, Dana Roba a fost victima unui atac inimaginabil, a cărui agresor a fost chiar soțul ei. Bărbatul, din cauza geloziei, a lovit-o pe partenera sa în nenumărate rânduri cu un ciocan. Femeia a ajuns în stare extrem de gravă la spital, fiind operată pe creier timp de 9 ore. 

Cazul Danei Roba a șocat o țară întreagă, după ce vedeta a fost victima unei agresiuni îngrozitoare a propriului soț. După cele 9 ore de operație, femeia a intrat într-o comă indusă prin analgosedare și nu a mai putut vorbi timp de câteva zile. Medicii consideră că doar un miracol ar ajuta-o pe aceasta să se recupereze complet după traumatismele suferite. 

Deși situația Danei Roba este încă incertă, vedeta face pași spre vindecare. Zilele trecute, un apropiat al ei a declarat pentru ziarele tabloide că a deschis ochii, este conștientă, însă medicii îi administrează în continuare calmante fiindcă orice emoție negativă îi poate provoca rău:

„Dana s-a trezit. Este conștientă, dar nu își amintește exact ce s-a întâmplat. Este ținută sub somnifere și calmante pentru că orice emoție o poate afecta fatal.

Ea nu are voie să-și amintească nimic pentru că orice plâns, orice emoție o poate afecta fatal. Dacă plânge îi pufnește sângele pe nas și pe urechi. Noi nu vrem să își amintească pentru că o poate afecta enorm”, au declarat apropiații vedetei.

Mai mult decât atât, în urmă cu doar câteva ore, apropiații Danei Roba au declarat că vedeta a vorbit pentru prima dată, după incidentul dramatic. Aceasta a adresat o întrebare: „De ce s-a întâmplat asta?”.

„A făcut progrese, este conștientă și vorbește. Prima dată ne-a întrebat `De ce s-a întâmplat asta?`. Are mâinile rupte, este toată vânătă pe mâini. Este ținută sub observație medicală pentru că se află, în continuare, în stare critică”

Fetele apropiate au mers la ea să o viziteze, dar, din păcate, mai rău îi făceau. Ea nu are voie să se streseze, să încerce să facă efort să-și amintească ceva.

 

Momentan are nevoie de liniște, trebuie să treacă cele 12 zile critice. Vom vedea ulterior ce ne va spune medicul. Ni s-a spus să nu ne bucurăm prea mult pentru că este riscant fiecare pas. Va trebui să-i fie scos tubul de drenaj și atunci vom vedea ce se va întâmpla”, au spus apropiații, potrivit CANCAN. 

Sursă foto: Dana Roba/Instagram, Arhivă PROTV

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni