• PRO TV
  • Dinu Maxer se reinventează după divorțul de Deea. A apelat la o intervenție estetică pentru a părea mai tânăr

Dinu Maxer se reinventează după divorțul de Deea. A apelat la o intervenție estetică pentru a părea mai tânăr

Dinu Maxer se reinventează după divorțul de Deea. A apelat la o intervenție estetică pentru a părea mai tânăr

Acum că este din nou un om liber, Dinu Maxer este mai atent ca niciodată la imaginea sa. După divorțul de Deea, artistul a devenit tot mai prezent în viața mondenă, iar acest lucru a dus și la dorința de apela la intervenții estetice pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic. Iată ce schimbare și-a făcut Dinu Maxer!

Dinu Maxer este din nou singur după o relația de 18 ani. În timp ce Deea trăiește o noua iubire cu alt bărbat, cântărețul a trecut deja printr-o relația eșuată, iar acum a decis să de bucure de burlăcie, până vă găsi o noua iubire.

Este conștient că aspectul fizic este important pentru sexul opus, așa că Dinu Maxer a decis să-și facă o intervenție la nivelul pielii, o dorință pe care o avea de mult. Într-o postare pe rețelele sociale, acesta a vorbit despre procedura care îl va face să se privească mai des în oglindă. Cel mai probabil, Dinu Maxer a apelat la injecții cu acid hialuronic pentru a-și netezi ridurile.

„Sunt foarte încântat, pentru că aveam niște dorințe pe care, evident, prietenii mei mi le-au rezolvat, așa că o să mă uit altfel de acum în oglindă”, a spus Dinu Maxer, în timp ce încă se află în cabinetul medicului estetician.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni