• PRO TV
  • „Este un gest frumos”. Ce a făcut Dan Ursa cu trofeul câștigat la Survivor 2023

„Este un gest frumos”. Ce a făcut Dan Ursa cu trofeul câștigat la Survivor 2023

„Este un gest frumos”. Ce a făcut Dan Ursa cu trofeul câștigat la Survivor 2023

Dan Ursa, câștigătorul competiției Survivor 2023, s-a bucurat de susținerea locuitorilor din orașul său natal Tășnad. Chiar și primarul a dispus instalarea unui ecran mare în centrul localității, pentru ca oamenii să poată viziona finala. 

Iată că, după ce a revenit acasă, Dan Ursa a făcut o vizită la Primăria Tășnad, pentru a-i mulțumi personal primarului. Mai mult, fostul concurent a făcut un gest de lăudat. A adus cu el trofeul Survivor 2023 și l-a lăsat la sediul Primăriei, pentru ca toți doritorii să-l poată admira. 

„Începând de astăzi 12.06.2023 trofeul Survivor Romania se găsește în sediul Primăria Tășnad! Este un gest frumos făcut de Darius Dan Ursa pentru susținătorii pe care i-a avut în orașul nostru! Vă așteptăm pe cei care doriți sa îl vedeți și să vă faceți eventual o poză, în sediul primăriei la etajul 1!”, este mesajul publicat pe pagina oficială a localității. 

Oamenii au răspuns imediat pe pagina de socializare, mulțumindu-i pentru vizită. 

„Dintotdeauna a fost un om de omenie. Felicitări părinților pentru educație, un om cu un caracter deosebit”, „Ești un om minunat, cu un caracter super frumos. DUMNEZEU să te ocrotească și să te binecuvânteze pe tine și pe toată familia ta!”, „Felicitări Dan Ursa, felicitări Primăria Tășnad!”, „Foarte corect ai procedat”, „Respect”, sunt doar câteva dintre mesaje. 

Invitat la Știrile PRO TV, Dan Ursa a menționat că nici acum nu-i vine să creadă că este deținătorul acestui trofeu.
 
„La trofeu nici acum nu îndrăznesc să mă gândesc. Acest trofeu merită expus, nu depozitat, și o să-l expun la părinții mei acasă, cel puțin pentru o perioadă, pentru că m-au ajutat foarte mult pe parcursul vieții mele”, a menționat el. 
 
Dan Ursa a menționat că pe tot parcursul competiției Survivor 2023 a încercat să fie înțelegător și tolerant. 
 
„Să supraviețuiești înseamnă să fii om. Erau răutăți, dar eu am o toleranță mai mare. Drept să vă spun, eu nici nu țin minte răutăți din astea, nu mă încarc cu ele. Eu am rămas cu toții într-o relație foarte bună”, a declarat el în emisiunea „La Măruță”.  
 

Sursă foto: facebook/ Darius Dan Ursa
Vezi și: Dan Ursa, câștigătorul Survivor, despre competiția vieții

 


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni