• PRO TV
  • Vlăduța Lupău, colaborare de succes cu Nicu Paleru. Piesa „Cine e ea” a ajuns pe locul 1 în trending

Vlăduța Lupău, colaborare de succes cu Nicu Paleru. Piesa „Cine e ea” a ajuns pe locul 1 în trending

Vlăduța Lupău, colaborare de succes cu Nicu Paleru. Piesa „Cine e ea” a ajuns pe locul 1 în trending

Pe 26 mai, Nicu Paleru și Vlăduța Lupău au cântat într-un local din București, iar momentul în care interpretează piesa „Cine e ea” a ajuns pe locul 1 în trending pe YouTube. Colaborarea lor a fost întâmpinată cu mare entuziasm de către fani. 

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai în vogă interprete din România. De la debutul ei în muzică, ea a avut mai multe colaborări cu artiști cunoscuți. Cea mai nouă colaborarea cu Nicu Paleru a avut un real succes. Cei doi artiști s-au clasat pe locul 1 în trending pe YouTube, cu piesa „Cine e ea”. Vlăduța a sărit în sus de bucurie, la propriu. Ea le-a dat vestea fanilor, prin intermediul unei postări pe pagina de socializare. 


La 32 de ani, Vlăduța Lupău se poate mândri cu un repertoriu foarte bogat de piese, care au ajuns la inima publicului și sunt fredonate fie la nunți, fie la botezuri sau la alte petreceri. 

Vlăduța a ajuns să fie cunoscută atât pe plan naţional, cât şi pe plan internaţional. De-a lungul carierei sale, tânăra a câştigat numeroase premii dintre care amintim: Premiul I – Festivalul Național „Rapsodia Românească”; Premiul I – Festivalul Național „Maria Lătărețu”; Premiul III – „Strugurele de Aur”; Marele Premiu „Festivalul Național de Cătănie”; Marele Premiu „Maria Tănase” sau Premiul de Popularitate „Mamaia Folclor”.


 
„În acest duet, vocile amândurora se armonizează perfect! La cât mai multe astfel de melodii!”, „Top melodia, două voci minunate. Bravo!”, „Superbă melodie,care încântă sufletul oricui, indiferent de vârstă!”, au scris admiratorii după ce au ascultat piesa „Cine e ea”.

„Mulțumim dragilor pentru că ascultați într-un număr atât de mare și pentru topul pe YouTube. Piesa asta chiar merită”, le-a răspuns fanilor Vlăduța Lupău 

Sursă foto: Instagram/ Vladuta Lupau

Vezi și: Vlăduța Lupău, aventuri americane



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni