• PRO TV
  • Tzancă Uraganu, gest impresionant pentru un tânăr fără posibilități materiale

Tzancă Uraganu, gest impresionant pentru un tânăr fără posibilități materiale

Tzancă Uraganu, gest impresionant pentru un tânăr fără posibilități materiale

Tzancă Uraganu este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele, acesta făcându-se remarcat în 2012, atunci când a lansat piesa „Dale Dale”, care a avut un succes incredibil în industria muzicală românească. Ulterior, artistul și-a petrecut timpul în studio, iar în fiecare săptămână a scos hit după hit.

Tzancă Uraganu, pe numele său real Andrei Velcu, este un artist extrem de apreciat, fiind extrem de solicitat la evenimentele românilor. Pe lângă vocea sa cu care bucură publicul, manelistul are un succes incredibil și în viața personală: are o familie superbă și o soție care îl iubește necondiționat. (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CUM ARATĂ SOȚIA LUI TZANCĂ URAGANU)

Zilele trecute, pe TikTok s-a viralizat un videoclip cu un copil fără posibilități materiale, care a impresionat o țară întreagă. Paul nu aspiră la un telefon de ultimă generație sau la haine de brand, ci își dorește doar o fântână și o vacă, pentru ca viața lui să fie mult mai ușoară. 

„Vreau să am o vacă și o fântână. Fântâna ca să nu mă mai duc să aduc apă de departe și vacă pentru ca să am și eu să beau lapte”
, spune copilul cu ochii în lacrimi. 

În momentul în care Tzancă a văzut videoclipul, a tras un semnal de alarmă: „Cum pot da de acest copil? Vreau să-i îndeplinesc dorința! Aștept în comentarii un contact”.
 

@tzzzancauraganu #duet cu @BR Mercy #copil ♬ Before You Go - Lewis Capaldi


În secțiunea de comentarii, manelistul a primit o mulțime de cuvinte de laudă, dar și soluții prin care poate să ia legătura cu familia tânărului. 

Sursă foto: Tzancă Uraganu/TikTok, Tzancă Uraganu/Instagram, Arhivă PROTV

VEZI ȘI VIDEO

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni