• PRO TV
  • Fiica cea mare a lui Adi Mutu a împlinit 17 ani. Adriana impresionează cu frumusețea ei

Fiica cea mare a lui Adi Mutu a împlinit 17 ani. Adriana impresionează cu frumusețea ei

Fiica cea mare a lui Adi Mutu a împlinit 17 ani. Adriana impresionează cu frumusețea ei

Adrian Mutu este un tata mândru: are 4 copii superbi, din cele trei căsnicii ale sale. Fiica sa cea mare, Adriana, a cărei mamă este Consuelo Matos, a împlinit 17 ani, iar fostul fotbalist i-a urat “La mulți ani” pe rețelele de socializare.

Adolescenta impresionează cu frumusețea sa și pare combinația perfectă dintre Mutu și cea de-a doua sa soție, cu care mai are o fiică, Maya, în vârstă de 14 ani.

Și Sandra, actuala doamna Mutu, i-a transmis un mesaj: “La mulți ani, printeso”, a scris aceasta.

De curând, Adi Mutu a dezvăluit în podcastul lui Mihai Bobonete că relația cu fiica să cea mare a devenit un pic mai tensionată de când aceasta are un iubit. 

“Orice tată de fată este gelos, mă ia inima numai când stau să mă gândesc. Relația noastră nu mai e ce a fost”, a spus mai în glumă, mai în serios Mutu.

Antrenorul a dezvăluit de curând că fiicele sale, care locuiesc în Republica Dominicană cu mama lor, vor să vină la studii în Europa.

“Altă problemă, cu fetele, că vor să studieze, acum, în Europa. Trebuie să le fac pașapoartele românești”, a spus pentru Fanatik.

Fostul fotbalist mărturisește că acum familia este cea mai importantă pentru el.

“Zona de confort pentru mine este liniștea pe care o am din partea familiei, din partea soției, mi-am eliminat foarte mulți oameni care erau toxici și nu mă lăsau să evoluez. M-am înconjurat de oameni cu cariere importante”, a mai spus Mutu în același podcast.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni