• PRO TV
  • Leonardo DiCaprio, apariție rară alături de tatăl său și mama vitregă! Actorul le-a prezentat-o părinților pe Gigi Hadid

Leonardo DiCaprio, apariție rară alături de tatăl său și mama vitregă! Actorul le-a prezentat-o părinților pe Gigi Hadid

Leonardo DiCaprio, apariție rară alături de tatăl său și mama vitregă! Actorul le-a prezentat-o părinților pe Gigi Hadid

Unii scriu că s-au despărțit, alții că sunt mai fericiți ca niciodată. Dacă e să ne luăm după ultimele poze surprinse de paparazzi, pare că Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid au dus relația la un alt nivel. 

Potrivit celor de la TMZ, starul de la Hollywood și-a scos părinții la o cină și acolo le-ar fi prezentat-o pe superba blondă. 

Tatăl lui DiCaprio este la a doua căsnicie. George DiCaprio a divorțat de mama lui Leo, Irmalin Indenbaiken, în 1975, pe vremea când actorul avea doar un an. George DiCaprio (79 de ani) este căsătorit cu Peggy din 1995. 

Întâmplător sau nu, Leo și Gigi și-au încheiat seara de marți la Chiltern Firehouse, un restaurant exclusivist din Londra. Primul a sosit Dicaprio, iar la câteva minute distanță și-a făcut apariția și topmodelul în vârstă de 28 de ani. 

Gigi Hadid era însoțită de o amică, tot model, iar Leo i-a avut alături pe tatăl său, George, și pe Peggy Farrar, mama sa vitregă. 

Înainte de a ajunge la restaurantul Chiltern Firehouse, Leo și părinții săi au făcut o oprire la un alt restaurant, China Tang. Editorul britanic al revistei Vogue, Edward Enninful, a organizat acolo un eveniment, iar Leo și Gigi Hadid s-au numărat printre invitați.

Primele zvonuri despre o posibilă relație între DiCaprio și Hadid au apărut în septembrie, anul trecut. „Se cunosc de câțiva ani. Sunt super atrași unul de celălalt. Ea este fix genul lui: superbă, sexy, dar cu picioarele pe pământ”, declara o sursă la acea vreme. 

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni