• PRO TV
  • Soțul Danei Roba ar fi spus ce l-a făcut să o lovească pe vedetă cu ciocanul în cap

Soțul Danei Roba ar fi spus ce l-a făcut să o lovească pe vedetă cu ciocanul în cap

Soțul Danei Roba ar fi spus ce l-a făcut să o lovească pe vedetă cu ciocanul în cap

Zilele trecute, fosta iubită a lui Nicolae Guță a ajuns de urgență la spital după ce soțul ei a lovit-o în nenumărate rânduri cu un ciocan în cap. Femeia a intrat direct în sala de operații, acolo unde medicii au petrecut 9 ore pentru a-i salva viața. Ca printr-un miracol, Dana Roba a supraviețuit, însă acum este în comă și, probabil, va rămâne cu sechele tot restul vieții. 

Cazul Danei Roba a șocat o țară întreagă! Femeia în vârstă de 31 de ani a fost lovită cu ciocanul în cap în nenumărate rânduri, ajungând la spital într-o stare foarte gravă. Aceasta se află în acest moment sub supravegherea medicilor, care susțin că, pentru a-și reveni complet, este nevoie de o minune. 

Soțul Danei Roba, Daniel Balaciu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a lăsat-o incoștientă pe mama copiilor săi. Potrivit informațiilor apărute în presă, cei doi erau despărțiți de mai mult timp, însă locuiau în continuare în aceeași casă. La câteva zile după agresiune. 

În timpul declarațiilor oferite pentru anchetatori, Daniel Balaciu ar fi recunoscut care este motivul gestului său. Potrivit CANCAN, cei doi se aflau în plin proces de divorț atunci când bărbatul a aflat că partenera lui de viață se iubește cu un alt bărbat. În acel moment, acesta și-a ieșit din minți și a lovit-o pe femeie în nenumărate rânduri, cu un ciocan.

Conform informațiilor apărute în presă, Daniel Balaciu s-ar fi comportat execrabil cu soția lui, chiar și în timpul mariajului! Acesta nu ar fi lăsat-o pe femeie să iasă din casă fără el, îi verifica periodic telefonul și făcea crize de gelozie foarte des. 

Sursă foto: Arhivă PROTV, Instagram 

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni