• PRO TV
  • Ada Odagiu și Conrad Merricofer s-au căsătorit! Primele imagini de la eveniment

Ada Odagiu și Conrad Merricofer s-au căsătorit! Primele imagini de la eveniment

Ada Odagiu și Conrad Merricofer s-au căsătorit! Primele imagini de la eveniment

Ana Odagiu și sora ei, Monica, sunt două dintre cele mai cunoscute și admirate actrițe de la noi din țară. Cele două au apărut constant și în serialul „Lecții de viață”, dar și la diverse evenimente mondene, unde au atras toate privirile. Recent, Ana s-a căsătorit cu partenerul ei de viață și a postat primele imagini de la eveniment!

Ana Odagiu a surprins pe toată lumea atunci când a postat o serie de imagini de la nunta sa! Nimeni nu se aștepta ca în acest moment să își unească destinul cu Conrad Merricofer, un tânăr actor cu care a avut o prietenie de lungă durată înainte de a începe o relație. Astfel, în cursul zilei de luni, 30 mai 2023, cei doi au făcut anunțul inedit printr-o postare pe contul ei de Instagram.

În ziua cea mare, actrița a ales să poarte o rochie de mireasă albă, lungă, care i-a pus în valoare silueta. Accesoriile nu au lipsit nici ele, Ana purtând la marele eveniment o pereche de pantofi cu toc în aceeași nuanță, iar părul l-a lăsat liber, peste umeri. Mirele, însă, a optat pentru o ținută mult mai relaxată, purtând o pereche de pantaloni bej și o cămasă albă de in. (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS IMAGINI DE LA NUNTĂ)

Imediat după eveniment, Ana Odagiu a publicat pe contul ei de Instagram primele imaginii de la eveniment, dar și o descriere scurtă, dar de efect:

„Cuvintele mi-au rămas mici, poveștile din spate sunt multe, așa că voi spune doar ce am spus și atunci: DA. Povestea rochiei: prima probată și instant calificată”, a scris Ada Odagiu pe rețelele sociale.

De asemenea, din imaginile postate de aceasta în mediul online, pare că ceremonia a avut loc pe malul Mării Negre, langă Cazinoul din Constanța.

Din imagini, pare că Monica Odagiu nu a participat la nunta surorii sale. Pe Instagramul vedetei au apărut mai multe fotografii de la un alt eveniment. Totuși, actrița a postat un mesaj: „Soru mireasă. Să îți fie de bine, iubirea mea!” 

Sursă foto: Ana Odagiu/Instagram, Monica Odagiu/Instagram

VEZI ȘI VIDEO


 




 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni