• PRO TV
  • Adrian Mutu, despre pasiunea sa mai puțin cunoscută: "Zici că sunt vreun bucătar"'

Adrian Mutu, despre pasiunea sa mai puțin cunoscută: "Zici că sunt vreun bucătar"'

Adrian Mutu, despre pasiunea sa mai puțin cunoscută: "Zici că sunt vreun bucătar"'

În podcastul lui Mihai Bobonete, DA Bravo, Adrian Mutu a mărturisit că are o reală pasiune pentru gătit, chiar dacă preparatele românești nu le-a încercat de foarte multe ori. 

Mutu a povestit:

„Am făcut o singură dată sarmale. Am făcut și ardei umpluți. O sunam pe mama atunci când eram în Emirate. Îmi place să gătesc, pentru că mă relaxează. Dacă te uiți ce cuțite am, zici că sunt vreun bucătar. Știu să fac creveți, toate tipurile de paste. La sos e vrăjeala, șmecheria."

„Am un prieten care e Chef în Anglia. Mai vine cu nebunii în România. El vine ori la mine pe terasă, iar eu nu plec de lângă el. Îl țin de vorbă, îl tot întreb. Mi-a povestit la ce grade face mușchiul de vită."

În același podcast, Mutu a vorbit în cuvinte frumoase și despre soția sa. Sandra și Adrian Mutu sunt de mai bine de 8 ani împreună, însă fostul fotbalist a dezvăluit că a remarcat-o cu mult timp înainte.

“'Eu am văzut-o pe Sandra când era mai mică, când  era la Miss România. Avea 15 ani, mi-a plăcut de atunci. Îmi plăcea cum arăta, eu aveam 30 de ani pe vremea aia, eram și însurat. Când am divorțat, m-am mutat  în România și am avut posibilitatea să o cunosc pe Sandra și m-am bucurat', a dezvăluit Adrian Mutu în cadrul unui alt podcast, semnat de Cătalin Măruță.

Vezi fotografii cu frumoasa Sandra Mutu și cu Adrian Mutu în Galeria Foto 

Vezi și video: 

FOTO: SANDRA MUTU INSTAGRAM/ ADRIAN MUTU INSTAGRAM 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni