• PRO TV
  • Motivul pentru care Irina Fodor a lipsit de la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol

Motivul pentru care Irina Fodor a lipsit de la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol

Motivul pentru care Irina Fodor a lipsit de la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol

În cursul zilei de sâmbătă, 27 mai 2023, Gina Pistol și Smiley și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii restrânse, care a avut loc la Palatul Snagov. După ce și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, cei doi îndrăgostiți au petrecut până dimineață alături de cei mai buni prieteni ai lor și s-au distrat pe cinste, la Orangeria Iris, aflată în Pădurea Snagov. 

La evenimentul mult așteptat au participat aproximativ 300 de persoane, atât de la postul de televiziune PROTV, cât și vedete de la alte trusturi TV. Pe rețelele de socializare, Smiley s-a filmat și fotografiat alături de nume mari ale showbiz-ului românesc, fără a ține cont de statutul profesional al fiecăruia. 

În imaginiile care au devenit deja virale pe rețelele de socializare, fanii au remarcat un detaliu care a ridicat semne de întrebare: Răzvan Fodor a venit singur la nunta anului! În toate fotografiile de la eveniment, acesta apare ba în compania mirilor, ba alături de Adela Popescu, însă în niciuna nu este surprins alături de Irina Fodor. 

După o scurtă analiză, s-a aflat și motivul pentru care Irina Fodor a lipsit de la eveniment! Se pare că soția lui Răzvan se află în acest moment în Columbia, acolo unde joacă rolul de prezentatoare a unei emisiuni difuzate la postul de televiziune concurent. Mai mult decât atât, în timpul nunții, vedeta s-a postat pe Instagram din America. (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS IMAGINILE)

De-a lungul timpului, s-a speculat că între Irina Fodor și Gina Pistol ar exista o rivalitate, însă ambele prezentatoare TV au negat acest aspect.

Sursă foto: Smiley/Instagram, Gina Pistol/Instagram, Irina Fodor/Instagram, Arhivă PROTV

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni