• PRO TV
  • Jador plânge în hohote în fața fanilor 

Jador plânge în hohote în fața fanilor 

Jador plânge în hohote în fața fanilor 

Jador, a publicat pe Instagram o serie de videouri în care plânge în hohote. 

Mai mulți oameni plecați în străinătate la muncă ar fi apăsat punctul sensibil al cântărețului și acesta a izbucnit în lacrimi.

Aceștia i-au trimis diverse videoclipuri pentru noua piesă, iar Jador a afirmat:

”Pentru toți românii care sunt plecați în străinătate și când vezi clipul, îmi pare foarte rău. Mi-ați trimis clipurile astea și plâng, că nu pot să mă abțin.

Mi-ați trimis clipurile astea, Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți. Nu pot să mă abțin, nu pot să dau play la clip. Vă iubesc! Îmi pare rău pentru...nu știu, nu știu. Mi-ați trimis clipuri de la muncă și m-am emoționat foarte tare. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți."

Vezi în Galeria Foto imagini de necrezut, în care Jador plânge în hohote 

”Cei care vă dați mari, oamenii care se dau mari în general, habar n-au ce e munca, habar nu au ce înseamnă să pleci de jos, habar nu au ce înseamnă să muncești. Muncesc de la 14 ani, uite oameni care muncesc. M-au emoționat foarte tare clipurile astea, nu pot să filmez, nu pot să filmez. Ar trebui să trag un play să mimez ceea ce am cântat, dar nu pot”, a mai spus cântărețul.

Artistul a mai plâns în fața fanilor. Un exemplu este un concert în cadrul căruia a urcat pe scenă, iar cei prezenți au început să-l aplaude și să-i strige numele. Momentul a fost atât de emoționant, încât Jador nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Ulterior, a scris pe rețelele de socializare:

"Nu am cuvinte să vă mulțumesc tuturor oamenilor care mă iubiți cu bune și rele! Sunt doar un simplu om care e uimit de cine a ajuns, atâta tot, și că oamenii se uită la el cu admirare și bucurie și asta mă face să mă simt special!

Vă iubesc jadorașii mei din toată inima și voi sunteți a doua mea familie."

Vezi în Galeria Foto imagini de necrezut, în care Jador plânge în hohote 

Vezi și: Cele mai tari idei de vacanță:

FOTO: JADOR INSTAGRAM 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni