• PRO TV
  • Așa arată dragostea după 30 de ani petrecuți împreună! Pierce Brosnan și soția, sărut pătimaș în fața paparazzilor

Așa arată dragostea după 30 de ani petrecuți împreună! Pierce Brosnan și soția, sărut pătimaș în fața paparazzilor

Așa arată dragostea după 30 de ani petrecuți împreună! Pierce Brosnan și soția, sărut pătimaș în fața paparazzilor

Pierce Brosnan și Keely Shaye Smith formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri de la Hollywood. Recent, actorul a împlinit 70 de ani, prilej cu care și-a scos în oraș cele mai importante femei din viața sa: soția Keely și mama Mary. 

Starul care l-a interpretat pe James Bond a fost fotografiat de paparazzi în Malibu. Pierce a luat masa la un restaurant exclusivist alături de soția sa și de mama lui, Marry May, care se apropie de 90 de ani. Când a ajuns la mașină, Pierce și-a dat jos pălăria și i-a oferit un sărut pătimaș soției sale, chiar în fața paparazzilor. 

Pierce a primit o doua șansă la dragoste în ziua în care a întâlnit-o pe Keely, jurnalistă la acea vreme. Se întâmpla în urmă cu aproape 30 de ani. Cei doi s-au cunoscut în 1994, iar în 2001 s-au căsătorit. 

Anterior, actorul a fost căsătorit cu Cassandra Harris din 1980 până la moartea acesteia, în 1991. Cassandra l-a adus pe lume pe Sean în septembrie 1983. De asemenea, actorul a adoptat-o pe fiica Cassandrei, Charlotte, și pe fiul Chris, dintr-o căsătorie anterioară, după ce tatăl lor a murit.

„Când partenerul tău are cancer, atunci viața se schimbă. Orarul și referința pentru rutina ta normală și modul în care privești viața, toate acestea se schimbă", a explicat el într-un interviu din 2008, precizând că familia sa "a prețuit fiecare moment" pe care l-a avut alături de Cassandra Harris. 

„Cassie era foarte pozitivă cu privire la viață. Adică, avea cea mai uimitoare energie și perspectivă asupra vieții. Ea putea citi oamenii extrem de bine. Avea, mai presus de toate, cel mai mare simț al umorului. Avea acest râs minunat, pe care copiii ei l-au moștenit", declara actorul. 

O viață plină de fericire și zâmbete are în prezent și alături de Keely Shaye Smith. Pe jurnalistă a întâlnit-o în timpul unei călătorii în Mexic, în 1994. După 7 ani de relație, cei doi s-au căsătorit și și-au mărit familia. Keely i-a adus pe lume pe Paris și Dylan. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus)

„Am avut o căsnicie grozavă, care din păcate s-a sfârșit așa, și am fost destul de norocos să găsesc din nou dragostea. Ne-a fost scris să ne găsim unul pe celălalt. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ea în fiecare zi", a declarat actorul pentru Closer în ianuarie 2018. 

„Când Keely se uită la mine, mă înmoi. Iubesc vitalitatea ei, pasiunea ei. Ea are această forță fără de care nu aș putea trăi", a adăugat actorul

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni