• PRO TV
  • Taximetristul care i-a preluat pe Harry și Meghan Markle, dezvăluiri despre fuga de paparazzi

Taximetristul care i-a preluat pe Harry și Meghan Markle, dezvăluiri despre fuga de paparazzi

Taximetristul care i-a preluat pe Harry și Meghan Markle, dezvăluiri despre fuga de paparazzi

Prințul Harry și Meghan Markle au pus presa și poliția din SUA pe jar după ce au dezvăluit, prin intermediul unui purtător de cuvânt, că au fost implicați într-o urmărire ca în filme pe străzile din New York. Ducii de Sussex au pretins că au fost aproape de o „coliziune fatală”, din cauza paparazzilor care i-au urmărit după un eveniment. Taximetristul care i-a dus cu mașina a spus versiunea lui.

Harry și Meghan Markle, au fost marți seară la o gală mondenă la care ducesa a primit premiul Ms. Foundation's Women of Vision. La finalul evenimentului, Ducii de Sussex s-au urcat în mașina lor privată și, escortați de doi detectivi, s-au deplasat spre casă.

Conform poliției, fotografi pe biciclete au putut fi văzuți în apropierea clădirii unde a avut loc evenimentul, iar unii dintre ei i-au urmărit, cu mașina, făcând transportul „provocator”, scrie abc7.com.

La un moment dat, ducii de Sussex au decis să întoarcă mașina, pentru a se adăposti la Secția 19 de poliție, după ce au avut impresia că sunt urmăriți de o mașină. Aici au abandonat mașina privată, iar persoana responsabilă cu securitatea lor le-a chemat un taxi.

Ce a spus taximetristul din New York despre „urmărirea ca în filme”


FOTO: (video AP) via Washington Post

Sukhcharn Singh i-a preluat pe Ducii de Sussex marți seară, de la secție de poliție din New York, în jurul orei 23:00. Bărbatul, originar din India, le-a spus jurnaliștilor de la Washington Post că Ducii de Sussex nu au fost nicio clipă în pericol și că mărturiile despre o „coliziune aproape fatală” au fost exagerate.

Taximetristul a confirmat că taxiul său galben a fost urmat de două autoturisme, din care paparazzi făceau poze. 

Nu cred că aș putea-o numi urmărire. Nu am simțit nicio clipă că aș fi fost în pericol. Nu a fost o urmărire ca în filme. Ei erau tăcuți și păreau speriați, dar ăsta este New York-ul – e sigur”, a spus taximetristul.

Bărbatul a adăugat că Ducii de Sussex au abandonat destinația inițială și i-au cerut să-i ducă înapoi la poliție, fiindcă se simțeau în pericol.

Versiunea Ducilor de Sussex în legătură cu fuga de paparazzi


FOTO: Getty Images

Un purtător de cuvânt al Ducilor de Sussex a declarat public că Harry și Meghan au fost implicați într-o urmărire „aproape catastrofală” pe străzile din New York. Conform relatărilor acestuia, ducii au fost urmăriți de paparazzi în mașini fără numere de înmatriculare, vreme de peste două ore.

Ducele, Ducesa de Sussex și doamna Ragland (mama lui Meghan Markle – n. red.) au fost implicați într-o urmărire aproape catastrofală cu mașina din cauza unor paparazzi extrem de agresivi”, a declarat un purtător de cuvânt al cuplului într-un comunicat. Acesta a vorbit de o „urmărire necruțătoare” care a durat „peste două ore”, riscând mai multe „coliziuni care au implicat alți șoferi, pietoni și doi ofițeri NYPD”.

Ce spune poliția despre urmărire

Pe 16 mai, NYPD a asistat echipa de securitate privată care îi protejează pe Ducele și Ducesa de Sussex. Au fost numeroși fotografi care au făcut transportul lor dificil. Ducele și ducesa de Sussex au ajuns la destinație și nu au fost raportate coliziuni, somații, răni sau arestări în acest caz”, se arată într-un comunicat al poliției din New York.

NYPD a negat rapoartele conform cărora paparazzi aveau plăcuțele de înmatriculare ale vehiculelor lor acoperite și că ar fi condus pe trotuare și cu spatele, pe străzile din metropola americană.

Harry și Meghan nu se mai bucură de securitate asigurată de Casa Regală, după ce au renunțat la îndatoririle lor regale. Prințul Harry a dat în judecată Guvernul britanic după ce statul a refuzat să-i asigure protecția în timpul șederii sale în Regatul Unit.

De când s-au mutat peste Ocean, Ducii de Sussex beneficiază de serviciile unei firme private de securitate, pe care le plătesc din banii lor.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni