• PRO TV
  • Antonia și-a etalat corpul sculptat la piscină în Dubai. Fanii, în delir: “Frumoasă ești!”

Antonia și-a etalat corpul sculptat la piscină în Dubai. Fanii, în delir: “Frumoasă ești!”

Antonia și-a etalat corpul sculptat la piscină în Dubai. Fanii, în delir: “Frumoasă ești!”

Antonia și Alex Velea au luat o pauză de la agitația zilnică, și-au lăsat copiii acasă și au plecat într-o escapadă romantică în Dubai. Artista a postat câteva imagini din hotelul de lux unde este cazată, inclusiv câteva poze sexy de la piscină.

Antonia și-a etalat corpul super tonifiat într-un costum de baie roz lucios, cu decupaje sexy. Artista le-a arătat fanilor și tatuajul uriaș de pe spatele lui Alex Velea.

“Cel mai tare îmi place la voi că oricât ar aruncă cu comentarii răutăcioase lumea, voi rămâneți pozitivi și vă trăiți viața fix așa cum vreți voi, ceea ce e super sănătos. Îmi place mesajul de pe spatele lui Alex, dar și faptul că 13 e o cifră a puterii și ordinii”, a comentat o admiratoare. 

Nu doar genele sunt de "vină" că Antonia arată atât de bine. Vedeta a mărturisit că merge la sală pentru a avea o siluetă impecabilă.  După trei nașteri, artista este în cea mai bună formă din viața ei. Adesea Antonia își impresionează fanii de pe Instagram cu abdomenul ei super tonifiat. „Am o dietă și merg la sală împreună cu Alex. Și mă mai întreabă oamenii când am timp de toate acestea. E foarte simplu! Nu e că și cum stau toată ziua la sală, poți să îți iei o oră din viața ta. Ducem copiii la grădiniță și după ce îi ducem mergem la sală dimineața”, spunea Antonia într-un interviu, mai demult.

De curând, Antonia a împlinit 34 de ani și a sărbătorit printr-o ședință foto în bikini: “Niciodată nu m-am simțit mai bine că la 34 de ani. Sper că toate visurile mele să se îndeplinească. Și ale celor care sunt buni cu mine”, a scris Antonia pe Instagram.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni