• PRO TV
  • Ce a apărut pe contul de socializare al Alexandrei Ciomag, cel al Ștefaniei Stănilă și cel al lui Andrei Krișan

Ce a apărut pe contul de socializare al Alexandrei Ciomag, cel al Ștefaniei Stănilă și cel al lui Andrei Krișan

Ce a apărut pe contul de socializare al Alexandrei Ciomag, cel al Ștefaniei Stănilă și cel al lui Andrei Krișan

Mai e puțin până în finala, strategiile sunt mai importante ca niciodată, iar jocurile câștigate pot fi vitale. 

La fel, nominalizările sunt tot mai tensionate, iar votul publicului tot mai important. De data aceasta, sunt nominalizați la eliminare Ștefania Stănilă, Andrei Krișan și Alexandra Ciomag.

Fiecare dintre membrii tribului Taino simte presiunea Individualelor, dar trebuie să țină cont de fiecare mișcare a celorlalți.

Alexandra Porkolab a avut de luat o hotărâre cu privire la simbolul de imunitate: ”Îmi este destul de greu să iau o decizie. O să-l folosesc pentru mine” a anunțat aceasta.  

În ediția Survivor din 17 mai se va afla rezultatul votului publicului. Pe Instagram-ul celor trei, administratorii contului acestora publică însă mesaje de susținere, fie de la fani, fie informative, legat de vot. Sunt însă și preluari de la foști și  actuali concurenți, care își exprimă și ei opțiunea. 

Astfel, pe contul lui Andrei Krișan apare faptul că are susținerea Biancăi Patrichi, la fel cum are și spijinul lui Carmen Grebenișan. Bianca  Patrichi și Carmen Grebenișan o susțin și pe Ștefania, dar nu o menționează pe Alexandra Ciomag.  Aceasta din urmă are susținere din partea Alexandrei Porkolab, susținere pe care administartorul contului Alexandrei Ciomag o preia. 

Vezi mai multe în Galeria Foto

Nu ratați, de la ora 21:30, pe PRO TV, o nouă ediție din finalul sezonului Survivor România! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO.

FOTO: CAPTURĂ SURVIVOR PRO TV

ȘTEFANIA STĂNILĂ INSTAGRAM 

ANDREI KRIȘAN INSTAGRAM






 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni