• PRO TV
  • Priscilla Presley a stins conflictul pe averea fiicei Lisa Marie Presley cu nepoata Riley Keough

Priscilla Presley a stins conflictul pe averea fiicei Lisa Marie Presley cu nepoata Riley Keough

Priscilla Presley a stins conflictul pe averea fiicei Lisa Marie Presley cu nepoata Riley Keough

Priscilla Presley și nepoata Riley Keough au ajuns la o înțelegere în ceea ce privește moștenirea lăsată de Lisa Marie Presley. Fiica lui Elvis Presley a murit în ianuarie 2023 și și-a numit fiica, Riley, unica moștenitoare a averii sale.

Lisa Marie Presley își făcuse testamentul înainte de moartea fulgerătoare survenită în ianuarie, la 54 de ani. În documentele făcute publice după dispariția ei, fiica lui Elvis o numise pe Riley Keough unica sa moștenitoare.

Vestea a nemulțumit-o pe Priscilla Presley, care a contestat în instanță testamentul, solicitând control asupra fondului Promenade Trust, unde a fost „vărsată” toată averea lui Elvis.

Conform Daily Mail, Priscilla Presley și nepoata ei, Riley Keough, au ajuns la o înțelegere referitoare la gestionarea comună a moștenirii, care include administrarea moșiei Graceland și drepturile de autor ale Elvis Presley Enterprises.

Lisa Marie Presley moștenise întreaga avere a lui Elvis la moartea Regelui rock’n’roll, însă a intrat în posesia ei abia la vârsta de 25 de ani. Din acel moment, Lisa Marie a început să risipească, puțin câte puțin, impresionanta moștenire a lui Elvis

În ultimii ani de viață, fiica lui Elvis ajunsese să aibă datorii de milioane de dolari, însă averea a fost refăcută cu ajutorul Priscillei Presley și unui management profesionist.

Priscilla Presley a îngropat securea războiului



Conform avocațiilor văduvei lui Elvis, Priscilla Presley este mulțumită cu decizia instanței din Los Angeles. 

Priscilla este fericită. Familiile sunt fericite și unite, împreună și încântate de viitor”, a declarat avocatul ei, Ronson Shamoun, pentru sursa citată. 

Reprezentanții legali ai nepoatei lui Elvis susțin că și Riley Keough este satisfăcută de înțelgerea dintre cele două părți și că „nu ar fi fost de acord cu ea dacă nu ar fi fost mulțumită”.

Riley Keough este fiica Lisei Marie Presley cu muzicianul Danny Keough. Nepoata lui Elvis are o meserie rară, despre care a vorbit deschis pe rețelele sociale. 

Ce avere mai avea Lisa Marie Presley



Lisa Marie Presley a moștenit o avere relativ mică de la tatăl ei, Elvis Presley. În momentul morții sale, în august 1977, Regele rock’n’roll mai avea proprietăți de circa 5 milioane de dolari. Datorită intervenției soției sale, Priscilla Presley, care a transformat Graceland în obiectiv turistic, averea pusă la dispoziție fiicei Lisa Marie a crescut exponențial.

Managementul defectuos, datorat inclusiv managerului Barry Siegel, a condus la risipirea averii impresionante.

În 2005, acesta a vândut 85% din interesele trustului Elvis Presley Enterprises, inclusiv drepturile Lisei Marie asupra numelui și imaginii tatălui ei. 

Averea fiicei lui Elvis a scăzut drastic, de la 100 de milioane $ la 40 de milioane $, însă și acești bani au dispărut. Cei doi s-au acuzat reciproc de cheltuieli nejustificate. În 2015, Lisa Marie l-a concediat pe Siegel. În conturile sale mai rămăseseră 14.000 de dolari.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni