• PRO TV
  • Amarah a fost bătută în plină stradă, a doua oară: „Nu se poate așa ceva”

Amarah a fost bătută în plină stradă, a doua oară: „Nu se poate așa ceva”

Amarah a fost bătută în plină stradă, a doua oară: „Nu se poate așa ceva”

Amarah, cea mai urmărită româncă transgender de pe TikTok din România a avut parte de momente cumplite seara trecută, atunci când a fost agresată fizic în plină stradă. La finalul lunii Februarie, influencerița a trecut printr-un incident similar, când a fost bătută în fața unui club de noapte, după ce ar fi refuzat un bărbat. 

Amarah are o comunitate de peste jumătate de milion de urmăritori pe TikTok, acolo unde s-a făcut remarcată datorită sincerității de care a dat dovadă în videoclipurile sale. Aceasta întotdeauna își expune viața și nu se teme de comentariile și părerile internauților.

Deși fanii sunt obișnuiți să o vadă cu zâmbetul pe buze, seara trecută, Amarah a fost victima unei bătăi în plină stradă. Aceasta a fost invitată la un eveniment, iar după ce s-a încheiat, a hotărât să mai petreacă ceva timp în oraș. Atunci, două persoane au atacat-o atât fizic, cât și verbal, au tras-o de păr și i-au spart nasul. Deși în zona respectivă erau mai mulți oameni, niciunul nu a sărit să o apere pe tânăra creatoare de conținut. 

Imediat după agresiune, aceasta a sunat la 112 și are de gând să depună plângere împotriva agresorilor. Mai mult decât atât, nefiind prima dată când se întâmplă un astfel de incident, Amarah a deschis aplicația TikTok și a pornit un videoclip live în cadrul căruia a explicat ceea ce s-a întâmplat. (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CUM ARĂTA DUPĂ INCIDENT)

”Am fost agresată în plină stradă de două persoane. Nu se poate așa ceva. Nu există de fiecare dată să iau bătaie și nimeni să nu zică nimic din poliție. Mă duc la IML. Câte extensii mi-au smuls din cap. Ne bate de față cu poliția și nu face nimic. Nimeni nu se bagă. Toate extensiile din cap sunt rupte. Îmi curge sânge din nas. Nu am făcut rău la nimeni.”, a spus Amarah, pe TikTok.

Sursă foto: Amarah/Instagram, Amarah.live/TikTok, Arhivă PROTV

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni