• PRO TV
  • Milioane de vizualizări în câteva ore! Shakira a lansat un videoclip emoționant în care cântă alături de băieții ei

Milioane de vizualizări în câteva ore! Shakira a lansat un videoclip emoționant în care cântă alături de băieții ei

Milioane de vizualizări în câteva ore! Shakira a lansat un videoclip emoționant în care cântă alături de băieții ei

10 milioane de vizualizări în doar 17 ore! Shakira a reușit să emoționeze o lume întreagă cu cel mai recent videoclip pe care l-a lansat. Artista cântă și apare în clipul piesei „Acrostico” alături de cei doi băieți pe care îi are cu Pique: Sasha și Milan.

„În acest an, Milan a scris cântece care m-au făcut să plâng de emoție, iar Sasha a petrecut ore întregi la pian, descoperindu-și vocea. Amândoi au petrecut momente în studio cu mine și, auzind această piesă dedicată lor, mi-au cerut să participe. Au simțit și au interpretat-o singuri, pentru ei, cu pasiunea și sentimentul celor care poartă muzica înăuntru.

Milan și Sasha, este atât de frumos să văd cum vă întindeți aripile pentru a începe să vă realizați visurile! Nu există nimic care să mă facă să mă simt mai împlinită decât să fiu mama lor!”, a scris Shakira pe Instagram, acolo unde a postat și un teaser din videoclipul piesei. 

Melodia a adunat peste 10 milioane de vizualizări în doar 17 ore și mii de comentarii. 

„Doamne, ce a distrus Pique!”, „Cred că sunt singurul tată care comentează la această melodie. Am simțit fiecare cuvânt! Familia este cel mai important lucru și rolul tatălui este de a menține uniunea familială. Nicio familie nu este perfectă și este adevărat că problemele apar, dar se pot rezolva. Nu toți bărbații se confruntă cu greșelile lor, mulți fug. Ești un exemplu grozav pentru ei! Doi fii care văd cât de puternică și înflăcărată este mama lor!”, „Interpretarea celor trei este la alt nivel! Mi-ați făcut pielea de găină! Atâta emoție!”, „Melodia asta m-a făcut să plâng și să mă gândesc la toate sacrificiile pe care mama le-a făcut pentru mine!”, „Muzica ta este magică!”, „Plâng de 5 ore”, sunt doar câteva dintre comentariile făcute de fani. 

Shakira și Gerard Pique au format un cuplu timp de 11 ani, iar din relația lor au rezulat doi băieți, care într-un final au ajuns în custodia mamei. După despărțirea de Pique, Shakira și-a luat băieții și s-a mutat la Miami. Instanța a hotărât ca tatăl să-i poată vedea zece zile în fiecare lună. 


Fotografii: Getty Images/ capturi Youtube

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni