• PRO TV
  • Blaze de la Survivor România 2022 va deveni tată! Primele imagini cu soția lui gravidă

Blaze de la Survivor România 2022 va deveni tată! Primele imagini cu soția lui gravidă

Blaze de la Survivor România 2022 va deveni tată! Primele imagini cu soția lui gravidă

Blaze a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Survivor România 2022, acesta reușind să câștige admirația publicului atât datorită personalității sale, cât și grație performanței de pe teren, demonstrată în timpul probelor.

Blaze, pe numele său real Godspower Morris Okpata, este un tip asumat, cu o energie debordantă, care a știut să spună întotdeauna lucrurilor pe nume. Tânărul de 27 de ani s-a născut în Nigeria, în orașul Portharcourt, într-o familie cu mulți copii. Copilăria fostului concurent de la Survivor nu a fost deloc una ușoară, iar această circumstanță l-a împins spre a părăsi țara natală și a se îndrepta în România. 

Inițial, Blaze a primit o bursă de studii la Universitatea Maritimă din Constanța, pe  care a și finalizat-o. Ulterior, tânărul a venit în București pentru a urma și un masterat, însă după 4 ani de inginerie, a realizat că viața lui trebuie să ia un cu totul alt drum. Astfel, el a pornit camera de filmat și a început să posteze videoclipuri pe rețelele de socializare. 

De-a lungul anilor, Blaze a participat la mai multe emisiuni TV, printre care și la una matrimonială, care i-a adus-o în brațe pe actuala lui soție, Izabela. Cei doi au făcut cununia civilă la doar câteva luni după finalizarea show-ului, iar acum se pregătesc să devină părinți:

”Voiam să vă anunțăm că acesta este ultimul an petrecut în doi. Nu a fost ușor deloc. Nicio relație nu este perfectă. Nu vrem să aflați din alte surse, să înceapă bârfele și zvonurile. Vrem să vă anunțăm că, începând de anul următor, o să fim trei, pentru că suntem însărcinați”, au împărtășit Izabela și Blaze pe TikTok.

Mai mult decât atât, recent, Blaze a postat pe Instagram primele imagini cu burtica de gravidă a Izabelei. (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Sursă foto: Blaze/Instagram

VEZI ȘI VIDEO



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni