• PRO TV
  • Lia Bugnar, apariție în ultimul episod al sezonului al doilea din CLANUL

Lia Bugnar, apariție în ultimul episod al sezonului al doilea din CLANUL

Lia Bugnar, apariție în ultimul episod al sezonului al doilea din CLANUL

Sezonul 2 din serialul CLANUL s-a încheiat și a fost lider de audiență.   

Evenimentele au fost pline de tensiune și emoție, iar serialul a lăsat întrebările deschise pentru următorul sezon. Tudor și David au avut o confruntare periculoasă, Magda și-a văzut întreaga viața în fața ochilor, iar Tătuțu a primit o veste care i-a năruit lumea. 

Iubitorii serialului au parte și o supriză! Exclusiv pe VOYO pot urmări CLANUL – Povești nespuse – o serie de materiale unde îi pot vedea pe unii dintre actorii care interpretează personajele lor favorite.

În ultimul epsod al serialului apare însă și un personaj cel puțin interesant: cea care i-a fost soție comisarului Costoiu. Rolul e interpretat chiar de actrița Lia Bugnar, care semnează scenariul alături de Anghel Damian. Scena în care aceasta apare este una plină de tensiune și se termină într-un mod neașteptat. 

Lia Bugnar poate să fie văzută ca actriță li apreciată ca scenarist și la teatru, în piese precum "Si cu pisica ce-ați făcut?" sau "Ce-avem noi aici?". Artista îi ține la curent pe iubitorii de teatru pe pagina personală de Instagram.

Clanul are un scenariu adaptat după producția turcească İçerde (Intrusul). 

Vedeți în Galeria Foto cum a apărut Lia Bugnar în serial! Capturi din film au fost preluate pe Instagram de diferite vedete

Vezi și VIDEO: 

FOTO: CLANUL/ LIA BUGNAR INSTAGRAM 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni