• PRO TV
  • Jennifer Lopez și Ben Affleck, moment stânjenitor la premiera filmului The Mother! Ce s-a întâmplat pe covorul roșu

Jennifer Lopez și Ben Affleck, moment stânjenitor la premiera filmului The Mother! Ce s-a întâmplat pe covorul roșu

Jennifer Lopez și Ben Affleck, moment stânjenitor la premiera filmului The Mother! Ce s-a întâmplat pe covorul roșu

Jennifer Lopez a furat toate privirile la premiera celui mai recent film al ei „The Mother”. Actrița a fost însoțită pe covorul roșu de soțul ei, Ben Affleck, iar evenimentul a avut loc la Westwood Village din Los Angeles, California.

Jennifer Lopez și-a etalat încă o dată silueta fără cusur și a impresionat la premiera filmului „The Mother”. Actrița a purtat o fustă lungă până în pământ și un top extrem de decoltat. 

Jennifer Lopez l-a avut la braț pe soțul ei, Ben Affleck. Mai multe filmulețe cu cei doi de la eveniment s-au viralizat pe rețelele de socializare și au alimentat zvonurile potrivit cărora căsnicia lor ar fi „pe butuci”. Care este de fapt adevărul?

Într-un filmuleț care circulă pe TikTok și are milioane de vizualizări, Ben Affleck pare ușor recalcitrant, gesticulează intens cu mâinile, face o serie de grimase, iar Jen pare stânjenită de situație. 

„Deja s-a săturat de ea!”, „Ea îl stresează!”, „S-a săturat să-i zică cum să stea la poze”, „Ben s-a cam săturat de Hollywood!”, „Ce stres pentru el” - sunt câteva dintre comentariile internauților. 

@shadow_warriorz Not again! #JenniferLopez and #BenAffleck engage in yet another strained exchange #fyp #usatiktok #foryoupage #trend #foryou #viral #fyfyfyfy ♬ original sound - Shadow Warriorz

Alții au compătimit-o pe Jen pentru momentul stânjenitor de pe covorul roșu. 

„Ea încă speră că se va schimba!”, „A greșit că s-a întors la el. Are parte de același tratament pe care îl avea și Jennifer Garner”, „El pare beat”, au scris unii dintre internauți. 

Cu toate acestea, se pare că Ben și Jen nu s-au certat deloc pe covorul roșu - cel puțin conform unui "expert" în citirea buzelor, citat de Daily Mail.

Potrivit acestuia, Jen l-a întrebat pur și simplu pe Ben dacă topul ei decoltat „arată prea mult”, în timp ce acesta i-ar fi dat asigurări că totul e în regulă: „Nu-ți face griji, iubito. Vino lângă mine!”. Apoi, se pare că cei doi discutau despre cum să pozeze în fața fotografilor.

„Nu cred că se ceartă. Cred că el îi spune ei să rămână la poze și că el va ocoli paparazzi, iar apoi îi dă indicații cu locul în care se vor întâlni”, a scris un utilizator pe Twitter. 

Pe lângă momentul „tensionat” care a devenit viral pe rețelele de socializare, fotoreporterii au surprins și câteva cadre drăgăstoase cu cuplul. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus)

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni