• PRO TV
  • Ce mai fac Giuliano și Claudio Stroe? Giuliano a bătut recorduri mondiale ca "Micul Hercule", iar fratele i-a călcat pe urme

Ce mai fac Giuliano și Claudio Stroe? Giuliano a bătut recorduri mondiale ca "Micul Hercule", iar fratele i-a călcat pe urme

Ce mai fac Giuliano și Claudio Stroe? Giuliano a bătut recorduri mondiale ca "Micul Hercule", iar fratele i-a călcat pe urme

Giuliano Stroe, din județul Olt, a devenit cunoscut în toată lumea drept "cel mai puternic copil din lume" și ca „Micul Hercule”, iar la puțin timp fratele său, Claudio, a arătat că îl interesează același domeniu sportiv.

Giuliano a apărut prima dată în 2010, la emisiunea lui Cătălin Măruță, numită atunci Happy Hour, iar ulterior s-a făcut remarcat la Românii au talent, în 2012.
 
„Giuliano, ne-ai umilit, mi-am înghițit limba. Îmi scot dinții, mi-i mestec și mi-i înghit. Nu mai are rost”, i-a spus Andi Moisescu la Românii au talent. 
 
Au trecut anii, Giuliano va împlini 19 ani vara aceasta, iar fratele său, 17 ani. Cei doi se antrenează constant, așa cum arată și fotografiile lor de pe rețelele de socalizare, iar Giuliano are și un cont de TikTok unde poate să fie urmărit. 
 
El și fratele său Claudiu se antrenează constant, participă la competiții și fac filmări sau fotografii în care arată că au un corp lucrat și forță pe care și-o antrenează constant. Printre idolii lor se numără boxerul Floyd Mayweather.

Vedeți cum arată acum Giuliano și Claudio Stroe în GALERIA FOTO

FOTO: GIULIANO STROE TIKTOK/ GIULIANO STROE FACEKOOK

Vezi și video:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni