• PRO TV
  • Fiica Andreei Marin a cucerit internetul. Cum au reacționat fanii după cele mai recente imagini: “Perfecțiune!”

Fiica Andreei Marin a cucerit internetul. Cum au reacționat fanii după cele mai recente imagini: “Perfecțiune!”

Fiica Andreei Marin a cucerit internetul. Cum au reacționat fanii după cele mai recente imagini: “Perfecțiune!”

După ce ani de zile a stat departe de lumina reflectoarelor, Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, este cea mai nouă senzație de pe internet. Adolescenta în vârstă de 15 ani nu încetează să uimească cu frumustetea ei, însă nu numai. Fanele Andreei Marin au apreciat și alte calități ale tinerei, după cea mai recentă apariție mondenă.

Săptămână trecută, Violeta și-a făcut apariția la o gală caritabilă, la brațul fratelui ei, Radu Ștefan. Cei doi au strălucit la eveniment și au primit o mulțime de complimente. 

“Când fiica mea, Ana Violeta, a pășit pe scenă alături de fratele ei, Radu Ștefan Bănică, inima mea a bătut cu putere și mi-a fost tare greu să-mi ascund lacrimile. Ei sunt că doua picături de apa și îi iubesc nespus, sunt tare mândră de relația lor, de faptul că sunt doi tineri educați și generoși, cu bun simț, cu pasiuni frumoase, cu empatie, amândoi au făcut voluntariat pentru aceasta gală, pentru care muncim luni de zile”, a spus după eveniment Andreea Marin.

Violeta a fost întruchiparea eleganței într-o superbă rochie roșie. Fanele nu încetează cu laudele atât la adresa adolescentei, dar și a mamei sale.

“Violeta este superbă! Se vede cât de frumos s-a investit în ea ca și om, cultură, caracter. Cred că, într-un final, toți părinții ne dorim asta.”

“Felicitări, Andreea! E de prisos să îți spun cât ești de “bogată” cu o asemenea Violeta!”

“Te-a întrecut în înălțime Andreea, este prea frumoasă și perfectă Violeta. Vorbeai de relația dintre frați, felicitări în primul rând mamelor, pentru că ei au crescut în mare parte cu mamele. Apoi poate și tatălui, nu cunosc, dânsul nu se exteriorizează din ce știm noi. Offff dacă va pleca la studii, îți va fi foarte greu, dar asta e viața. Să aveți sănătate și numai bucurii”.

“Violeta și Radu au un exemplu demn de urmat!”

"Așchia nu sare departe... Mama zâna , tată frumos...ce poate să iasă - o minune!"

“Superbă Violeta, o adevărată divă❤️Îmi imaginez cât de mare îți crește inima când o vezi așa”.

“Felicitări, stimată doamna Andreea pentru Gală, dar mai cu seamă pentru educația superbă a fiicei Ana Violeta care m-a impresionat pană la la lacrimi de discursul frumos ținut în cadrul Galei AtipicBeaty!”

“Ștefan și Violeta sunt atât de frumoși, au luat de la părinți și frumusețea interioară și exterioară”.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni